Dit is een vreemde castingskeuze, maar blijkbaar zou Tom Cruise de rol van Playboy-baas Hugh Hefner vertolken. Dat zou wel eens een leuke film kunnen worden. Monsters & Comics kwam met het volgende bericht:Tom Cruise is set to play Hugh Hefner in a new biopic of the Playboy founder’s life. The 45-year-old actor, who has an 18-month-old daughter Suri" /> Dit is een vreemde castingskeuze, maar blijkbaar zou Tom Cruise de rol van Playboy-baas Hugh Hefner vertolken. Dat zou wel eens een leuke film kunnen worden. Monsters & Comics kwam met het volgende bericht:Tom Cruise is set to play Hugh Hefner in a new biopic of the Playboy founder’s life. The 45-year-old actor, who has an 18-month-old daughter Suri" />

Playboy-koning Hugh Hefner vertolkt door Tom Cruise?

p align=”justify”>Dit is een vreemde castingskeuze, maar blijkbaar zou Tom Cruise de rol van Playboy-baas Hugh Hefner vertolken. Dat zou wel eens een leuke film kunnen worden. Monsters & Comics kwam met het volgende bericht:

Tom Cruise is set to play Hugh Hefner in a new biopic of the Playboy founder’s life. The 45-year-old actor, who has an 18-month-old daughter Suri with his actress wife Katie Holmes, is hot favourite to portray the 81-year-old lothario in upcoming movie ‘Playboy’ and is reportedly excited about the prospect of bringing Hefner’s “colourful life” to the big screen. A source close to the actor said: “Tom knows of Hugh’s colourful past and thinks he would be the perfect person to bring it to the big screen.”

En ik ging er van uit dat Leonardo DiCaprio de meest geschikte acteur voor de rol zou zijn. In ieder geval heeft Imdb nog steeds niets bevestigd over de hoofdrol. Cruise is geen slechte acteur, en net zoals DiCaprio zou hij een voortreffelijke vertolking kunnen brengen. Het enige vreemde aan de zaak is dat Tom Cruise nu niet bepaald het toonbeeld is van heteroseksualiteit. Meer nog, er doken nu en dan wel eens berichten op over homoseksuele escapades van de acteur. Of dit de zoveelste weg is om het publiek op andere gedachten te brengen…wie zal het zeggen? Zeker niet zijn Scientology lobby-groep.

Als de geruchten kloppen zou Brian Grazer de productie op zich nemen en zou hij de regie van de film toevertrouwens aan regisseur Brett Ratner. Er zijn zelfs al een paar namen gevallen van mogelijke bunnies. Zo zou Lindsay Lohan in aanmerking komen. Ow boy, daar gaat de credibiliteit van deze biopic… Maar laten we op z’n minst hopen heel wat playmates in de film aan te treffen. Hieronder zijn trouwens een paar soft-erotische pics van de nieuwe playmates uit 2008.

2 Comments

 1. maffioza

  tom Cruise heeft wel iets weg van de jonge Hugh Hefner, maar is zijn levenserhaal dan al even boeiend als dat van de baas van Hutler…

  Reply
 2. Dave

  maar Hugh Hefner is ondertussen wel een icoon geworden en hij weet als geen ander hoe je seks op grote schaal kan verkopen. DiCaprio heeft ook wel iets weg van Hefner en speelt bij momenten véél beter dan Cruise.
  Maar bon, who’s kiddin’ who? Iedereen gaat deze film toch gaan zien voor de bunnies. En na het lijstje met de bondgirls te hebben doorgenomen denk ik dat dit geen probleem moet voorstellen.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *