30 Days of Night trailer, website en posters

30 days of night

Het nu toch al een jaartje geleden sinds mijn eerste bericht over 30 Days of Night (2007), een comic-verfilming van Steve Niles waar ik toch wel naar uitkijk. Ondertussen hebben al een aantal posters en een knappe website onze interesse in het project aangewakkerd. Ook de kick-ass R-rated trailer + exclusive scène deed me koude rillingen krijgen. Wie zal ooit de scène vergeten waar een tienermeisje met een bijl wordt afgemaakt. En nu zijn er opnieuw 3 nieuwe posters (poster 1, poster 2 en poster 3).

De vampierenfilms zijn nog niet met uitsterven bedreigd. Integendeel, er worden zelfs oudere vampierenfilm heruitgevonden. Regisseur David Slade heeft al bewezen met Hard Candy (2005) dat hij met een minimum aan middelen toch wel zenuwslopende scènes in beeld kan brengen en acteurs Josh Hartnett en Ben Foster hebben zeker talent genoeg, dus ziet het er allemaal wel behoorlijk goed uit voor deze prent.

Korte inhoud: Het verhaal gaat over een rustig stadje in Alaska genaamd Barrow. De zon komt daar 30 dagen en nachten niet op. Uit het donker komt een kwade kracht die de inwoners van het stadje op hun knieën dwingt. De enige hoop zijn de sheriff (Hartnett) en zijn hulpje Stella (Melissa George) die een keuze moeten maken om het stadje te redden of hun eigen leven…

Veel bloed…check! Vampieren die zich vastbijten op slagaders van onschuldige mensen…check! Een vernieuwende aanpak en een aangrijpend verhaal…check! Nu nog wachten tot deze Sam Raimi productie in de bioscoop komt. Tot nu toe is er nog geen datum bekend voor België. In Nederland zou de film uitkomen op 8 november 2007.

&nbsp

*** 30 Days of Night Movie Review ***

***Related Posts***
25/06/2008: 30 Days of Night review
19/06/2006: 30 Days of Night verfilmd

2 Comments

  1. pablo

    blijkbaar nog meer kills dan in de avp2 trailer!

    Reply
  2. jenny

    ik kan de reactie nog nite vertellen want ik heb de film nog niet gezien.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.