Lindsay Lohan wil Hollywood verlaten

Ja, het was een kalm filmdagje op het moment toen ik even het recente filmnieuws doornam. Dus vergeef me deze post over de meest fantastische babe in het hele universum, Lindsay Lohan. Ze is knap, ze is zelfs sexy op het randje van het sletterige, ze heeft sproetjes en rood haar, ze volgt volledig de sliploze trends van Paris en Britney, en weet waarschijnlijk als geen ander waar je goede hallucinatoire stuff kunt kopen in het rehab centrum waar ze nu al een tijdje ronddoolt. Dé perfecte schoondochter, toch?

Wel, volgens Hollywood.com zou Lindsay het leven in Hollywood voor bekeken houden. Het zijn de woorden van Lindsay die verhaald werden via haar vader – die in wezen eigenlijk nog een beetje meer geschift is dan zijn dochter. Lohan zei het volgende aan haar Daddy (al dan niet in dwangbuis), en ik wil dat jullie niet meteen in een lachbui schieten.

“Daddy, I have done some terrible things and been addicted to drugs, but please believe me, I will never do drugs again. I hate Hollywood and I don’t want to work there. I need a break and I am moving away. I will stop hanging around with the people that are bad for me.”

Het arme schaap heeft gelijk. Hoe moet een jonge actrice zonder veel acteertalent opgroeien in een wereld waar ze alles in haar schoot krijgt geworpen en moet afrekenen met paparazzi. Komt daar nog bij dat Paris Hilton voor haar een gemene trut bleek te zijn. Je zou voor minder een einde achter je carrière willen zetten. Of is dit wel een zucht naar een nieuwe loopbaan of eerder de profilering van Lohan’s Daddy als nieuwe communicatie verantwoordelijke? Wie zal het zeggen…ik vrees hoe dan ook het laatste.

***Related Posts***
13/08/2007: Matt Damon doet het beter dan Lindsay Lohan
29/07/2007: I Know Who Killed Me met Lindsay Lohan
03/12/2006: Bobby met Lindsay Lohan
29/07/2006: Lindsay Lohan krijgt op haar donder
12/06/2006: Jessica Alba vervangt Lindsay Lohan op de set van Bill
21/07/2005: Lindsay lohan in A Prairie Home Companion
25/03/2005: Lindsay Lohan pics

1 Comment

  1. Goldyno

    ze zat waarschijnlijk onder de valium toen ze dit zei. Ik denk toch niet dat we haar zullen missen indien ze Hollywood de rug zou toekeren, maar ik verwacht hier niet veel van.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *