Blood Drive Give Til It Hurts

There will be blood! Het uwe om precies te zijn. Inderdaad, binnenkort is er in de States de jaarlijkse Blood Drive “Give Til It Hurts”. Een actie die overal bloed inzamelen om zo mensenlevens te redden. De film die wordt verbonden aan de Blood Drive is Saw IV (2007), net zoals vorig jaar met Saw III (2006). De posters met de sexy verpleegsters kwamen vorig jaar in opspraak omdat ze op hun uniformpjes het ‘Rode Kruis’ teken hadden en dat was niet naar de zin van de organisatie. Toch wel vreemd gezien Blood Drive een organisatie is die levens wil redden met bloeddonors. Maar dit jaar blijkt dat Het Rode Kruis dan toch steun levert aan de actie.


© Tim Palen

Dat noem ik nu eens een geslaagde promotiestunt. De film komt in de kijker te staan en er worden levens gered. Volgens de berichten zou vorig jaar met Saw III zomaar eventjes 10’000 liter bloed zijn ingezameld en hiermee zowat 30’000 levens gered. En de nieuwe posters zien er weer fantastisch uit. Ook de nieuwe filmposter verraad weer iets over het verdere verloop van de Saw-films. De Blood Drive posters zijn opnieuw gefotografeerd door de talentvolle Tim Palen.

***Related Posts***
28/07/2007: Saw IV posters, korte inhoud en preview
18/03/2007: Speculaties over Saw 4 en Saw 5
30/10/2006: Saw III scoort aan box-office
18/08/2006: Saw III trailer en nieuwe posters
02/07/2006: Saw III, welk lichaamsdeel kan men zo nog afzagen…?
13/10/2005: De eerste minuten van Saw II
30/03/2005: Saw II in de maak
12/08/2004: Saw review

1 Comment

  1. Miiki

    ze zouden hier dergelijke acties moeten ondernemen.

    Coole posters trouwens!!!

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *