Aliens vs. Predator: Requiem trailer

Voor de mensen die nog moeten bekomen van het vreselijke Alien vs. Predator (2004), moet ik met een zeker gevoel voor sarcasme aankondigen dat er een nieuwe sequel zit aan te komen. En tenzij ik me zou vergissen (waar je best niet op rekent) zal deze sequel er in slagen om ons nog eens goed te ergeren met een bespottelijk plot vol met debiele over-the-top slasher gedoe. En dat allemaal nadat Jean-Pierre Jeunet de nagedachtenis van de trilogie om zeep hielp met zijn misplaatste Alien: Resurrection (1997). En om eerlijk te zijn begon het al fout te lopen met Alien³ (1992), de hyper-gestileerde versie van David Fincher.

Alien (1979)Aliens (1986)Alien 3 (1992)Alien Resurrection (1997)Alien vs Predator (2004)Aliens vs Predator (2007)

Aliens vs. Predator: Requiem (2007) is het zoveelste afkooksel die is gebaseerd op twee baanbrekende filmklassiekers, Alien (1979) en Predator (1987). De uitmelkers van dienst zijn twee broers die van de visuele-effecten afdeling komen en uiteraard niet veel regie-ervaring hebben. Maar een goede verhalen-verteller is tegenwoordig niet meer nodig, zolang je maar genoeg show kan verkopen. In ieder geval ben ik al verheugd dat Paul W.S. Anderson niet in aanmerking kwam voor het vervolg. Slechter dan AvP 1 zal het naar alle waarschijnlijkheid niet worden, maar een trailer die laat zien hoe iedereen sterft op aliens wijze boezemt mij niet meteen vertrouwen in.

Greg Strause en Colin Strause, oftewel The Brothers Strause, waren in ieder geval de enige twee die bereid waren om die monsters nog eens goed door het slijk te halen. Alien(s) vs Predator blijft een belachelijke titel gezien de ‘predator’ uiteindelijk ook een ‘alien’ is. Maar bon, in the end who cares? De titel verwijst naar de sequel Aliens (1986) – waarmee de makers buiten de aliens vrijwel NIETS gemeen mee hebben. Trouwens, zowel Alien als Predator hadden trouwens niets van doen met speciale visuele effecten.

Komt daar nog eens bij dat één van de genieën achter het alien-monster, de Oscarwinnaar H.R. Giger, geen gage krijgt voor deze film (slechts een vermelding in de eind-credits). De Zwitserse surrealist had er niet aan gedacht om een waterdicht contract te sluiten met 20th Century Fox over het gebruik van zijn creaties, met het gevolg dat de man bij elk van die sequels en klonen gewoon links werd gelaten en zelfs op een bepaald moment niet meer in de credits werd vermeld. Een ware schande!

avp2
© 20th Century Fox Film Corporation

Korte inhoud: De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder – God alleen weet waarom. Dit keer vechten de twee buitenaardse wezens het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken. Hahaha! Dit wordt misschien nog al bij al een vette ‘onbedoelde’ komedie. De trailer is in ieder geval van een iets groter slasher –gehalte dan het vorige exemplaar. Let ook op de rol van Reiko Aylesworth (Michelle Dessler uit “24”) die iets weg heeft van John Rambo die het grote geschut gebruikt om die vreemde wezen van de aardbol te schieten.

Het idee om de buitenaardse creaturen van beide films te combineren had in theorie een spannende prent kunnen opleveren, maar Alien Vs Predator bleek toch maar een mislukte abortus te zijn zonder toekomst-perspectieven, zoals dat met vele mislukte abortussen wel het geval is. Nochtans lag Alien 5 in het verschiet met Sigourney Weaver vóór en Ridley Scott achter de camera. Maar na die ‘vs’ gedrochten zal het Alien 5 project waarschijnlijk voor goed in een comateuze toestand belanden. Deze sequel ligt er in ieder geval niet wakker van en gaat voluit voor de R-rated over-kill, in de hoop dat ze uit de franchise nog wat dollars kunnen persen. Op 16 januari 2008 bij ons in de zalen. Alstublieft!

Update 22/01/2008: AVPR is genomineerd, niet voor de Oscars, maar wel voor de Razzies! I know, het is niet meteen een grote verrassing. Een beetje filmkenner had dit al moeten zien aankomen van mijlenver. De film werd genomineerd voor Worst Prequel or Sequel én Worst Excuse for a Horror Movie.

*** Aliens vs. Predator: Requiem trailer ***

***Related Posts***
22/03/2010: Predators trailer
09/10/2009: Adrien Brody tekent voor Predators
29/04/2009: Alien voor Ridley Scott, Predator voor Rodriguez
07/07/2008: Top 10 Best Monster
12/02/2006: Freddy vs Jason vs Michael Myers
18/07/2005: De slasher-film
09/07/2005: Ridley Scott kiest voor Alien 5
03/11/2004: Alien vs. Predator van Paul W.S. Anderson
23/08/2004: Freddy vs Jason vs ASH
27/07/2004: Alien vs. Predator vs. Stupid Scientists

44 Comments

 1. jank

  heb je niets beters te doen of zo beetje alien vs predator zitten afkraken?.
  er zijn ook mensen die de film goed vinden.
  zelf vond ik ook de film avp niet goed.
  maar angezien de trailer en previews gaat de nieuwe avp de stijl krijgen van aliens(alien2).
  niet ordelen voordat je de film nog niet heb gezien.

  Reply
 2. Sander

  ik vond AvP visueel vooral verbluffend. gebrek aan inhoud is op dat vlak bijzaak

  AvP-R lijkt zelfs op dat vlak een stap terug te zetten, en meer een “what if this happend to me?” horror-film te zijn. “Alien still knows what Predator did last Friday the 13th, when they crash landed 28 Days later on Earth…”

  Reply
 3. Jelle

  sorry maar AvP was rotzooi! Bij het bekijken van de trailer heb ik het gevoel dat ze toch iets anders hebben willen proberen.

  Predators in de Alien wereld had misschien nog een beter resultaat opgeleverd.

  @Sander: Doe mij maar meer inhoud en minder visueel vertier. Als ik dat laaste wil huur ik wel een Michael Bay film.

  Reply
 4. arjen

  ik heb met deze trailer al de film gezien! Nu maar hopen dat de film de trailer niet verneukt 🙂

  Reply
 5. BlackMoon

  Predator is juist één van de vetste karakters ooit gemaakt… in de gelijknamige film, natuurlijk.
  AVP 1 vond ik ook wel vermakelijk, ondanks het hoge kutfilm gehalte. Zal deze ook wel gaan kijken!

  Reply
 6. majestiek

  Ben al blij dat het R-rated in plaats van die vorige PG-13 drol.
  Ok, het lijkt simpel en is ver verwijderd van de originele films maar de trailer ziet er wel leuk uit.

  Reply
 7. Gregg

  best wel gaaf ! de perfecte film voor 15jarigen ! Hopelijk mogen ze binnen zonder begeleiding…

  Reply
 8. johan hendrix

  dat wordt vast een draak van een film!
  voorbeeldje hoe het wel moet:
  http://www.collorastudios.com/projects/bde/bdemain.htm
  sorry dave, kan hem niet vaak genoeg pluggen 😉

  Reply
 9. Mich

  Persoonlijk vond ik AvP matig, De gevechten tussen de “Mother Alien” en de Predator vond ik wel goed en zeer nice gedaan. In alle alien films zie je de moeder alien altijd daar liggen, eieren leggen.
  Nu komt er tenminste wat beweging in de zaak.
  Maar het Goor-gehalte lag zeer zeer laag. Je zag geen armen eraf vliegen of hetbloed uit iemand zijn borstkas zien vloeien nadat er een kleine alien was uitgevlogen. Wat je eigelijk in elke Alien(related) film zou moeten zien.
  Maar ik denk dat deze nieuwe AvP: R dit niet zal mankeren.
  Stel dat ze dezelde special effects gebruikte zoals in de eerste predator film op deze nieuwe AvP: R, dan ik zou hem nog goed vinden. Als het maar een leuk verhaal is en mooie gore scenes bevat.

  Reply
 10. boe

  waar slaat dit op?zal ik je zeggen,nergens op!!wtf moete ze toch elke keer met vs dit vs dat UITMELKEN heet het ,waanzin.er moet gewoon een echt deel 5 komen met de intusse tig keer gekloonde ripely.dat zijn de alien films,niet deze shit,het zelfde voor de predator films,wat al weer een heel nivo lager is en eigelijk gewoon aktie is.

  Reply
 11. Dave

  ben ik soms de enigste die AvP 1 wel goed vind .
  ik kan er met plezier naar kijken al vond ik de vecht scenes wel iest beter kunnen .
  😀

  Reply
 12. dave

  Toch denk ik dat avp 1 de eerste film is in de geschiedenis is waarvan je mathematisch kan bewijzen dat hij spuugslecht is. Maar bon, alles is relatief aan smaak en persoonlijke voorkeuren, dus als je dit jou ding is, go crazy. Ik heb ze liever met iets meer vernuft en smarts.

  Reply
 13. DarkTrader

  Ik heb hier de screener van AVP2 liggen en vindt deze vele malen beter dan deel 1.
  Sterker nog ik denk dat dit een respectabele opvolger is van Aliens (Alien1) en Predator 1.
  Je weet niet wat je ziet in deze film, idd een kruising tussen alien en predator zoals verwacht na AVP1 op het einde!

  Over 2 weken plaats ik de screener op mijn torrenttracker 😉

  Reply
 14. BlackMoon

  wist jij dan niet dat het fout is om screeners illegaal te downloaden.
  Ik kijk deze wel in de bios. Lijkt in ieder geval beter te worden dan de eerste avp.

  Reply
 15. Steven

  Naarmate iedereen die Alien vs Predator 1 pure sh!t vindt, zal dit vervolg toch iets anders hebben. Tuurlijk, ikzelf vindt de AVP film rotslecht qua verhaal, het was te sloom, niet passend bij de voorgaande films. Maar! Reken erop dat de Alien films in de toekomst plaats vonden! En de Predator films in het heden! AVP was dus de ontknoping van HOE de aliens op de aarde waren bevestigd. Idd, ze dienden voor een jaag partijtje voor de Predators lol. Maar goed, AVP 2, mss hebben sommige het onder jullie door, maar de strijd gaat verder want !Hetzelfde Predator schip! crasht terug op de aarde! En 1 simpele predator overleeft het. Maar krijgt een serie van aliens tegenover hem te staan (wordt dus mooi vind ik). In AVP 2 zullen we te weten komen hoe het komt dat het schip terug is gekeert naar de aarde, en hoe het uit de handen is gevallen van de predators *cough*predalien*cough*.. Dus, wordt wel wat. Als deze film goed wordt ontvangen kunnen ze doordoen met hoe de aarde werd overgenomen door de aliens, en.. hoe de mensen dan in de ruimte gingen. Met als gevolg, start van alien reeks. Denkelijk..

  Vriendelijke Groeten.

  Reply
 16. ghostrider

  eindelijk eens een goede versus want jason v freddy was niet goed ik hoop wel dat deze goorder is dan de vorige avp want die was niet knt

  Reply
 17. michiel

  in de eerste avp waren de kills te aardig. nu ziet het maar zieklelijk uit.

  Reply
 18. Mow

  wat een stom objectief geleuter zeg, je gaat een film toch niet afkraken vanwege een trailer!….

  Als je niet van dit genre houdt, kijk dan niet, en zeur dan ook niet! Ik heb schijthekel aan van die julia-roberts films, kijk ik dus ook niet naar, ga dus ook niet afkraken.

  AFIJN, ik zelf wacht met spanning de film af in januari, ga m zeker zien. ik ben Die-hard ALien en Predator fanaat, en in tegenstelling tot de rest vind ik AVP 1 wel degelijk tof.
  vooruit, er zitten wat corny elementen in, maar wie doet het beter? De klasse van deel 1 zal niemand meer bereiken, en deel 2 al helemaal niet!

  Het lijkt mij een toffe film, en volg het al maanden op de voet. vandaar dat ik dus ook verdedig, kijk het nu maar ipv te zeuren. Er zit veel meer in dan je denkt, en de grafische effecten worden super.

  Vergeet ook niet dat deze film’serie’ losstaat van alien zowel predator, maar een ‘aparte’ eigen verhaallijn is.
  Dat het de gamer-generatie aanspreekt, moge logisch zijn, dat is bijna iedereen tegenwoordig! en vergeet niet dat de film op het gelijknamige (toffe) computerspel Aliens Versus Predator is gebaseerd…

  Erger dan Alien Resurrection kan het toch niet (krijg je met fransmannen), al had Alien 3 nog erger kunnen wezen met het originele script (houten planeet whaha).

  DUS, gewoon kijken!

  ik ga in ieder geval!

  Reply
 19. Dave

  dat je zowat het punt mist van veel commentaren hieronder, alsook van het postje. Juist omdat mensen deze film “negatief” becommentariëren wil NIET zeggen dat ze de film niet willen zien of dat het hen niets kan schelen wat er met Aliens of Predators wordt aangevangen. Blijkbaar zijn er mensen op aarde met een minuscuul brein die niet in staat zijn een eerste indruk te maken over een film na het zien van een trailer. Dat is dan spijtig voor hen, maar dan moeten ze misschien hun frustraties niet komen spuwen op anderen die wel in bezit zijn van die primaire gave. Ze mogen voor ons ook eens duidelijk maken ‘wat er zo allemaal meer inzit dan datgene wat wij zouden kunnen denken’. Had een veel betere reactie kunnen zijn dan dit kleuterklas geleuter.

  Ik geef mijn mening over trailers en previews zelfs dagelijks. Meer nog, ik zit er meestal niet ver naast. Ik heb dan wel moeite om met mijn brein door de voordeur te komen, maar dat neem ik er dan maar bij. 😉

  ps: En maak ons nu geen blaasjes wijs ‘Mow’, we weten allemaal dat je verzot bent op ‘Pretty Woman’.

  Reply
 20. Mow

  ..dat je had kunnen begrijpen dat ik ondermeer doel op je negatieve insteek in je commentaar, niet of de mensen hier ze wel of niet gaan zien.

  de broers strauss weinig ervaring? “…they moved on to big-budget hits such as The Nutty Professor, Volcano, and the iceberg sequence of the Academy Award-winning Titanic”

  “Colin won a MTV Video Music Award for Best Art Direction for the Red Hot Chili Peppers’ video, “Californication.””

  “..have performed special effects work on…Terminator 3, and The Day After Tomorrow

  meer onderzoek toont dat ze, al is het geen grote film ervaring, wel degelijk regie-ervaring hebben.

  en waren ridley scott en james cameron niet exact uit hetzelfde hout gesneden toen ze de films alien en aliens deden? vooruit, cameron had terminator net gemaakt, maar ten tijde van de pre-en productie van aliens, die al in de maak was voordat terminator in de bios kwam, had deze zich nog niet zo bewezen als met deze beide films. en heb je alien en predator wel goed aanschouwd? geen ‘speciale visuele effecten’?
  of valt Cloaken, Heat Vision, of een bijtende tong hier niet onder? Al dan niet gedaan met de ‘visual effects’ van zo’n 30 jaar geleden?

  afijn, wat ‘verhaal’ betreft, had alien 1 ook geen verhaal. die had spanning. aliens versus predator had heel wat meer verhaal dan alien. alleen miste avp de ‘spanning’, en dat is nu net de grootste reden waarom noch avp, a3 en a:r lang niet zo goed waren als A1, A2, en P1 en P2….

  maar terug naar avp:r

  als ik moet uiteenzetten wat er allemaal nog meer in zit, dan hoef je de film bijna niet meer te zien, dus begin ik daar ook niet over.

  Afkraken is makkelijk, een objectieve voorbeschouwing geven is blijkbaar moeilijker.

  maar ik twijfel geen moment dat je ook hier vast een scherpe mening over klaar hebt, vast ook een gave…

  Reply
 21. Dave

  “meer onderzoek toont dat ze, al is het geen grote film ervaring, wel degelijk regie-ervaring hebben. ”
  Meer kleuterpraat van jou leert mij in ieder geval dat je graag lult zonder echt te lezen wat anderen schrijven. Er staat niet dat ze GEEN regie-ervaring hebben, wel dat ze “twee broers zijn die van de visuele-effecten afdeling komen en uiteraard niet veel regie-ervaring hebben”. Ik ken iemand die heeft meegewerkt aan de speciale effecten van ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’, maar hij loopt daar ook niet echt mee te koop – want hij zat er niet aleen maar wel met honderden anderen die elk ideeën aanvoeren.
  Videoclips maken zijn niet meteen een referentie. De scott’s hebben trouwens reclame gedaan wat niet vergeleken kan worden met clips maken.
  En alweer schrijf ik NIET dat er GEEN speciale effecten waren, maar wel ‘niets van doen met sFX’. Zowel Alien en Predator zijn film die niet vallen of staan met hun sfx, integendeel. Alien en Predator zijn karakterfilms. AvP is dat niet en het ziet er naar uit dat AvP2 dat ook niet zal worden. Maar in tegenstelling tot jou denk ik dat deze wel beter moet zijn dan de eerste al was het maar voor het rollercoaster-effect.
  Ik vond Alien meer verhaal hebben dan Predator, zo zie je maar hoe meningen kunnen verschillen. Daarnaast is Predator 2 de reden geweest waarom er geen nieuwe Predator-sequels meer kwamen. Het predator-verhaal had veel potentieen maar P2 was een vreselijke film.
  “Afkraken is makkelijk, een objectieve voorbeschouwing geven is blijkbaar moeilijker. “…en lezen wat er staat is voor sommigen zelfs nog moeilijker.
  Slaap lekker en droom niet al teveel van Aliens en Predatoren. Julie Roberts daarentegen…

  Reply
 22. Miiki

  van Julia Roberts zou je anders ook wel nachtmerrie kunnen krijgen. Zeker na Oceans Twelve. Ik zit er nog mee.

  Reply
 23. de omgedraaide wereld

  Aliens moorden waarschijnlijk schip vol predators uit en zullen waarschijnlijk toch nog verliezen. Daarnaast werd er in AvP1 nog verteld dat predator hele beschaving wegvaagd om verspreiding te voorkomen en nu gaan ze vechten? Ze zullen wel gaan voor het schrikeffect, wat free willy 1 zelfs had bij orka-tegen-ruit scene.

  Bij de alien wist je nooit wie het allemaal zouden overleven, in ieder geval weaver. Bij AvP2 ben ik bang dat er net zoveel spanning zal zijn als bij AvP1, geen.

  Reply
 24. Eric

  Wij vonden deel 1 super!! DusDave je bent echt niet remy en we kunnen niet wachten tot januari. Zijn gewoon fan van de alien en predator films. Niks mis mee!!! Als je niet van dit genre houd moet je geen reviews geven Slaat nergens op.
  Go Dave

  Reply
 25. ghostrider

  als ge niet van zo een soort films zoals avp houd stop dan met commentaar te geven en geef dan alleen de korte inhoud en trailer

  Reply
 26. Natacha

  Ik heb het eerste deel op DVD, dus ik ben een favoriet van zo’n genre.
  Laat maar komen!

  Reply
 27. Vis1980

  Dave je hebt een topsite, maar soms geef je iets te veel je eigen mening over de film wat mensen van je site houd. Ik geef toe deeltje 1 was een beetje vlak, maar de film is wel een lekkere wegkijker.

  Je steek denk ik heel veel tijd in de site en een mening is niet erg, maar zoals je sommige films tot op het bot afbrand begint me een beetje te irriteren. Vooral als je daarna mensen die berichten plaatsen op jouw site (!) ook nog eens gaat behandelen als domme mensen.

  Terecht als die mensen naar een andere site gaan kijken terwijl je eigenlijk zo’n leuke site hebt. Denk een beetje aan je ‘klanten’.

  Reply
 28. dave

  hoi vis,
  kijk, filmsmaken verschillen dus als ik mijn mening geef over bepaalde films kan het gebeuren dat je er soms niet mee akkoord ga. Laat dan weten waarom. Wees gerust, ik ga ze niet aanzien als een domme mening. Er zijn echter een paar lichtzinnige individuen op deze aardbol die af en toe een compleet debiele reactie neerpennen, maar dan nog hou ik me meestal wel op de vlakte.
  Wat betreft avp, die eerste film “sucks”. Nu maak ik geen site om een bepaald publiek tevreden te stellen. Ik ben geen politieke partij. Ik zeg wat ik denk en ik deel mijn mening op deze filmblog over ‘alles’. Als je op zoek bent naar alleen maar de korte inhoud en trailer, dan ben je hier aan het verkeerde adres.
  Als je er niet mee akkoord ga, zg me dan maar waarom en dan kan een filmdiscussie op ga g komen. Ik ben trouwens nog steeds van mening dat er wel degelijk over smaken kan gediscussieerd worden.

  Reply
 29. Vis1980

  Hallo Dave,

  Ten eerste wil ik even zeggen dat ik je reactie op mijn bericht een klasse reactie vind! 😀

  Ik geef toe jouw manier van schrijven over films maakt de site wat het is. Daarbij moet ik wel zeggen dat een mening natuurlijk wel wat anders is dan de film echt helemaal afbranden en voor ‘diebiel’ uit te maken.

  Ik vind nogmaals dat je een geweldige site hebt en ik kom er graag, maar ik had even het idee dat er hier wat klappen uitgedeelt werden in plaats van dat het een discussie was.

  Maar kan je wel begrijpen dat er ook mensen zijn die soms even een film willen zien die niet al te moeilijk is (even je gedachte kwijt zeg maar)?

  Alien en Predator zijn inderdaad sterke karakters en misschien moeten de makers zich eens afvragen wat die karakters zo sterk maakt. Dat namen ze inderdaad niet mee in deeltie 1.

  Misschien moeten ze ergens predator 3 uit de kast trekken.

  Groetjes

  Reply
 30. sascha

  Wanneer komt hij eigenlijk in de cinema?????

  Reply
 31. Vis1980

  “Op 16 januari 2008 bij ons in de zalen. Alstublieft!”

  Stond er gewoon bij 😉

  Reply
 32. Don

  Ik moet dave op velen punten ongelijk geven.
  de naan alien vs predator klopt wel.
  misschien z’n de predators wel aliens maar predator blijft de naam van het ras en alien blijft de naam van het andere ras, ook snap ik niet waarom je die film zo erg loopt aftekraken er z’n genoeg mensen die AVP goed vonden en met smart op een vervolg zitten te wachten. ook had men een vervolg kunnen verwachten bij het zien van avp, want aan het eind zie je dat een alien via de gewonde predator en schip infiltreert. ook blijft predator gewoon ownen.
  en nieuwe regiseurs van de film kan veel goeds beloven dus dave voordat je de film gaat afkraken bekijk hem eerst..

  DON

  Reply
 33. Mich

  Heb hem vandaag (12/01/2008 8uur s’avonds) gezien
  hmm, viel mee i guess, soms wel raar, hoe de mensen reageren wanneer ze rare shit of predators of aliens zien is nie normaal,
  was een mega hilarische scene in

  *potentiele spoiler*
  wanneer de predator zen abnormaal grote “ninjaster :p” gooit naar de aliens,
  maar
  hehe
  de ster bleef voortvliegen, in het lijf van het heetste meken van de film, ik lag werkelijk kreupel :p
  zoiets zaggek absoluut nie aankomen

  voor de rest, hmm, bwa

  Reply
 34. Nick

  avp2 is niet echt beter dan eerste. Alles viel in deze sequel tegen. Het acteerwerk is op zijn best erg matig en het script is flinterdun, iets wat je al had kunnen verwachten. De special effects zijn “gewoon”, niet veel minder dan je anno 2008 mag verwachten maar helaas ook niks bijzonders. Het kon voor mij allemaal véél beter.

  Reply
 35. Rohan

  Net als in de eerste AvP movie stoor ik mij weer intens aan het menselijk aspect in de film. De mens moet in deze film onder geschikt zijn aan zowel de aliens als de predator.
  Het is weer een typische Amerikaanse film geworden met een
  f-ing happy end.
  Voor de rest was de film OK niet meer dan dat ben ik bang.
  En inderdaad, de scene met die vliegende ster in die chick is vet.

  Reply
 36. fanny

  ik d8 dat het in de land van de predator was want het was die laaste deel alien vs pradator 1 bij de tempel de laaste predator dood ging en dat het in de schip uit zijn buik alien kwam maar blijkbaar is het niet zo verdergegaan 😛

  Reply
 37. ghostrider

  ben hem vorige week gaan zien en ik vind hem even goed als de vorige alleen nogal verwarrend donker beeld dus je ziet niet meteen wie wie een mept verkoopt voor de rest een zeer goedje film

  Reply
 38. Michiel

  Leuke film, maar zoals deel 1 weer pro-predator. 1 Predator neemt het wel even op tegen tientallen aliens. Opeens lijken de aliens zo dom dat ze recht naar de wapens lopen etc. etc.
  Gelukkig zijn alle AVP’s en Predator films samen nog niet zo goed als ALIEN (1979!!)

  Reply
 39. mich

  tuurlijk pro predator,
  aliens hebben mensen nodig (dieren ook een mogelijkheid) zoda die face huggers aliens kunne steke in de mensen hun lijf,
  predators moete da nie doen denkek

  Reply
 40. Stanley

  Jeetje, wat een dwaze en neppe film!
  Heb nog maar zelden zo een slechte film meegemaakt.
  Die ”aliens” (voor de duidelijkheid, de niet-Predators) zijn gewoon figuranten in zwarte pakjes met slijm erop. Flauw… echt een goedkope films :

  Reply
 41. showan

  woow… niet al te best, gewoon onverteerbare bagger. een verkrachting van de films aliens en predator… erg spijtig. Hopelijks stoppen ze er nu mee.

  Reply
 42. Vis1980

  Ik heb de film zitten kijken. Ik ben zelf nogal een predator fan (waar blijft deel 3???). Het gaat al fout in het begin. Hoe komen ze op het idee om een alien-predator te maken??? Te triest voor worden. Het is een schandalige film. Wat 5 films opgebouwd hadden wordt hier gewoon kapot gemaakt. Snel vergeten dus.

  Had je toch helemaal gelijk!

  Reply
 43. Kira

  Beide AvP films zijn voornamelijk gebasseerd op de AvP games, waar trouwens ook predaliens in voorkomen. er zijn waarschijnlijk ook nog wel een vervolg op AvP 2 komen, alleen al omdat ze Utani company noemen op het einde, wat tevens een corporation was in beide AvP first person shooter games was. bereid je maar alvast voor op deel 3 :p

  Reply
 44. Showan

  @Kira: En waar denk je dat de AvP games op gebaseerd zijn, kieken.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *