Saw IV posters, korte inhoud en preview

Ik haal niet al mijn medische achtergrond informatie uit films, maar voor zover ik weet weegt het menselijk hoofd zo tussen de 4 en 5 kilogram. Waarom mijn bericht openen met deze info? Wel, de nieuwe posters van Saw IV (2007) bevestigen dat (let wel, de weegschaal rekent hier in pounds). Maar voor de mensen die Saw 3 hebben gezien weten dat Mr. Jigsaw (Tobin Bell) een enorme tumor heeft laten weghalen…dus zou het misschien nog wat minder mogen zijn. Of misschien is het wel de valstrik (remember … It’s a Trap).

*** klik op afbeelding voor groter fomaat ***
Saw IV 1 Saw IV 2

De mensen van Lionsgate zijn er in ieder geval weer in geslaagd om opnieuw affiches uit te brengen waarvan de fans verzot zullen op zijn en de anderen van zullen walgen. Inderdaad, jullie kijken naar het afgehakte hoofd van onze Jiggy-master. Wisten jullie trouwens dat Tobin Bell een staal van zijn eigen bloed heeft afgestaan voor de aanmaak van de Saw III poster? Zou hij deze keer echt zijn hoofd hebben gedoneerd voor deze poster?? Lol!

Korte inhoud: Jigsaw (Tobin Bell) en zijn metgezellin Amanda (Shawnee Smith) zijn dood. Na het schokkende nieuws van de dood van detective Kerry (Dina Meyer), moeten twee FBI profilers Agent Strahm (Scott Patterson) en Agent Perez (Athena Karkanis) steun geven aan Detective Hoffman (Costas Mandylor) om de puzzelstukjes van de moord samen te stellen. Maar wanneer de SWAT Commandant Rigg (Lyriq Bent) plots ontvoerd wordt en blootgesteld aan de demente spelletjes van Jigsaw, behinnen Hofmann en zijn FBI collega’s sporen te vinden die leiden naar Jigsaw’s ex-wife Jill (Betsy Russell). De plannen van de puppet-master zouden wel eens bekend kunnen worden, voor het verleden, het heden … en de toekomst.

*** klik op afbeelding voor groter fomaat ***
Saw IV

Binnenkort zullen we kunnen proeven van de eerste teaser-trailer. Laat maar komen. De film wordt opnieuw geregisseerd door Darren Lynn Bousman en de onschuldige slachtoffers zijn deze keer Costas Mandylor, Lyriq Bent, Angus Macfadyen en misschien ook Shawnee Smith. De film komt bij ons uit de dag na kerstdag. Yep, you heard me right, prepare for even MORE blood, op 26 december 2007. Bloody Disgusting kwam trouwens uit met een andere shocker, maar dan voor de Star Wars fans.***Related Posts***
17/07/2008: Saw IV filmbespreking
06/07/2008: Tobin Bell blijft het gezicht van de Saw-franchise
02/02/2008: Saw V in de startblokken
18/03/2007: Speculaties over Saw 4 en Saw 5
30/10/2006: Saw III scoort aan box-office
18/08/2006: Saw III trailer en nieuwe posters
02/07/2006: Saw III, welk lichaamsdeel kan men zo nog afzagen…?
13/10/2005: De eerste minuten van Saw II
30/03/2005: Saw II in de maak
12/08/2004: Saw review

24 Comments

 1. Sho

  Ik wordt strontziek van al die vervolgen op commerciele succesjes. Geef mij maar een nieuw verhaal. Maar het vergt uiteraard minder energie om een sequel op papier te zetten. Gewoon meer bloed, meer slachtoffers en nieuwe spelletjes.

  Reply
 2. Richard

  Het gewicht van een menselijk hoofd is tussen de 4 – en de 6 kilogram. Dus kan perfect 😀

  Ook Saw IV ga ik weer leuk kijken als hij uitkomt 🙂

  Reply
 3. Miiki

  fijne posters. Een beetje zoals Hostel. Die twee zitten echt in elkaars vaarwater.

  Reply
 4. JJ

  “hello Adam ,
  You don’t know me , but i know Santa Claus,

  I want to play a little christmas game:
  You have 30 minutes to decorate this christmas tree or you die !!!
  Electric Lights or Candles , Make your choise ”

  Reply
 5. Preacher

  geen onaardige poster doch uitmelkerij van de bovenste plank

  Reply
 6. Leach

  benieuwd naar dit vervolg, naar het schijnt komt er nog een 5 en 6 ook…inderdaad is het uitmelken, ik vond nummer 3 al wat zwakker van verhaal..we zien wel

  greets
  Leach
  http://www.horrorfreaks.tk

  Reply
 7. michiel

  wacht jiggsaw ging dood in de derde. maar het kan mogelijk zijn dat het een dubbelhanger was. ben benieuwd met de trailer

  Reply
 8. D

  Jigsaw is inderdaad dood, maar ze vinden een tape in zijn maag, waardoor er weer een spel gespeeld wordt, op deze site kun je de video zien http://www.officialsaw.com/subpage.php?PG=news ik waarschuw ff voor degene die gaat kijken het is echt heel ranzig

  Reply
 9. horrorfreak

  whaha ik kijk al helemaal uit naar saw 4.
  Da filmke is echt ziek!! xD grtz Xx

  Reply
 10. PatZ

  Misschien wordt het weer tijd om Saw III te kijken want volgens mij hebben ze Jigsaws hersenpan open gemaakt om de druk weg te halen.
  als ik het zo goed zag hebben ze niets anders van zijn hoofd gehaald dan een beetje schedel.
  Toch, Saw blijft leuk.. ik kan niet wachten op IV en V

  Reply
 11. Zatan

  Ik vind Saw 2+3 egt ge-wel-dig! Lkkr moorden, zieke spellejes. Maar om Saw te vergelijken met Hostel is een beetje crap. Hostel is aan het einde leuk, maar het begin is gewoon ordinair…

  Reply
 12. bartje

  hehe, en volgens wikipedia komt er ook nog een 6 =P

  Reply
 13. jigsaw

  ik heb saw 4 volledig uitgekeken (slechte kwaliteit moet ik wel zeggen) en geloof me, het is de beste van de 4. voor de meesten is het wachten geblazen tot in de bioscoop (26 dec 2007)

  Reply
 14. thomas

  Als ik mij niet vergist werd jigsaw’s keel opengereten door een elektrische zaaag op het einde van III… mensen die dus denken dat hij nog leeft zijn volgens mij fout. HOewel film is film zeker

  Reply
 15. Mich

  Voor mij blijft de eerste het beste, leuk verhaal, gore scenes, goede acteerprestaties, een nieuwe soort van angst gecreëert bij de mensen.
  Al de andere films zijn er gewoon om de mensen met de gore beelden te shockeren, verhalen zuigen voor mij, allé tis gewoon praktisch altijd hetzelfde van de vorige. En da steekt voor mij tegen.
  En nu horek da er ne 5 en nog mogelijk ne 6 uitkomen.
  ja hallo -_-

  Reply
 16. jigsaw

  ah ,,, ik heb saw IV ook al gezien! ik vind dat geen film maar realiteit. de meeste mensen misbruiken hun leven en besefen het meestal niet. dus bied jhon hun nog een kans aan , ze zouden hem dankbaar moeten zijn! alleen als je ze in zo een situatie brengt tussen leven of dood kunnen ze pas echt besefen wat voor een geschenk leven is !

  Reply
 17. Chio

  Oh hij komt bijna uit ^^

  Reply
 18. atari

  prequel of sequel, elke extra film van saw maakt het gehele verhaal weer een stuk completer en geeft er soms een totaal andere wending aan …

  Reply
 19. zotte

  Ik ben wel een saw fan al van de eerste film, maar gaan ze blijven doorgaan ??? bij saw 3 had ik al iets van nu is het genoeg geweest maar dan komen ze met een 4 af en 5 zijn ze al aan het maken, saw is gewoon verslavend om naar te kijken !!!

  Reply
 20. jigsaw

  Wanneer komt saw IV op dvd uit ? Tja ik kon saw IV niet gaan zien natuurlijk want ik ben nog maar 12 jaar ,maar heb wel al saw, saw II en saw III op dvd maar wil saw IV ook op dvd !!!Dus weet iemand de data van saw IV ?

  Reply
 21. Metal_Kamelot

  Een beetje raar einde in de film, want ze beginnen met een autopsie waar ze het bandje vinden en het spel weer begint. Maar op het eind ligt hij nog in de kamer met amanda young en de dokter uit deel 3. dus hoe kan hij dan in het begin op de autopsietafel liggen? BIG MISTAKE!!!!!!!

  Reply
 22. jigsaw killer

  ff voor diegene onder mij, met zijn grote fout, het is geen grote fout in de film noob, waar de film mee begint is zeg maar ook het einde, de film die je te zien krijgt, is het verhaal tussen saw 3 en saw 4 het einde waar saw 4 mee eindigt is het begin voor saw 5 dus wat je ziet in het begin is eigenlijk al het einde. jij maakt een grote fout jongen, je zult niet ongetest het leven vorderen 😛

  Reply
 23. Accu

  “je zult niet ongetest het leven vorderen”???

  jij beetje raar spreken.

  Reply
 24. snuff

  Eindelijk na lange tijd eens Saw IV gezien, en ja, het was me een volledige verspilling van tijd. In geen van de Saw sequels wordt goed geacteerd. Ik vraag me zelf af of ze in staat zijn om een geloofwaardige emotiop te wekken, op het schreeuwen na natuurlijk wanneer ze worden gemarteld. En dat kan iedereen wel. Behalve het geweld heeft deze film helemaal niets te bieden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *