Victoria Beckham show slecht onthaald

Niet enkel de “The Osbournes” (2002 -2005) en “Newlyweds: Nick & Jessica” (2003 -2005) hadden hun tv-show in de States maar ook Victoria Beckham, en deze show valt niet meteen in de smaak. “Victoria Beckham: Coming to America” (2007) is ronduit slecht ontvangen. In de één uur durende documentaire is de Spice Girl te zien tijden haar grote verhuis naar Amerika…kwestie van groots uit te pakken…de kast of zo. De uitzending werd gisteren uitgezonden bij NBC. Verschillende Amerikaanse kranten kwamen nadien met hun negatieve reviews voor de dag.

De New York Post gaf de show nul sterren in zijn televisiereview. De Britse voetbalvrouw wordt beschreven als een ‘meedogenloos zelfpromotend’ persoon. “De show is een orgie van zelfingenomenheid”, schrijft de krant. “Je mond valt open van de brutaliteit van deze mensen die lijken te denken dat wij stom zijn. In hun zwaar overdreven rococovilla die recht uit een nachtmerrie lijkt te komen.”

The New York Times is iets positiever over de sexy Posh Spice. “Ze lijkt best aardig te zijn en wel wat gevoel voor humor te hebben.” Maar dat levert volgens de krant niet automatisch boeiende televisie op. “Het is niet genoeg om mensen een uur lang te boeien tijdens het zoeken naar een huis, zonnebaden en aanvragen van een rijbewijs.” Victoria, haar man David en hun drie zoontjes zijn deze week naar Los Angeles verhuisd. Becks heeft een vijfjarig contract getekend bij de voetbalclub Los Angeles Galaxy, die onlangs nog 0-3 verloor in het oefenduel tegen het Mexicaanse Tigres UANL. Beckham zelf zat op de tribune met een opgeplakte enkel en de handen in de …enfin, met grote zorgen.

***Related Post***
24/09/2006: Katie Holmes als Spice Girl Victoria Beckham?

3 Comments

 1. michiels

  te weinig scènes in de slaapkamer zeker? Victoria zelf heeft anders wel een schoon figuur.

  Reply
 2. _Asci_

  zo’n truttebel.

  Reply
 3. 2funny

  Normaal ben ik niet echt fan van haar, maar deze foto vind ik wel indrukwekkend.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *