DiCaprio en Crowe in Body of Lies

Het ziet er naar uit dat Ridley Scott niet meer zonder Russell Crowe kan, want die twee hebben elkaar opnieuw gevonden op de set van Body of Lies (2008), nadat ze elkander eerder getroffen hadden op American Gangster (2007), American Gangster (2006), Gladiator (2000) en binnenkort ook op Nottingham (2009). Ook Leonardo DiCaprio is van de partij. Yahoo komt het nieuws voor de dag:

Twelve years after working together in The Quick and the Dead, Russell Crowe is in negotiations to reteam with Leonardo DiCaprio in Body of Lies, a spy thriller that Ridley Scott is directing.

The Warner Bros. project centers on an idealistic CIA agent (DiCaprio), newly stationed in Jordan, who develops an intricate scheme to sow seeds of suspicion among the terrorists he is hunting. However, the plan puts his life in turmoil and threatens his relationship with the head of Jordanian intelligence. Crowe will play DiCaprio’s boss.

Korte inhoud: Het drama is een verfilming van David Ignatius’ gelijknamige boek, wordt geregisseerd zal door Sir Ridley Scott. Body of Lies vertelt over een voormalige journalist die als manipulatieve FBI baas Ed Hoffman (Crowe), die samen met Roger Ferris (DiCaprio) een vals gerucht de wereld in helpt over een Al Qaida kopstuk. Om de terrorist te pakken te krijgen wordt de leugen verspreid dat hij samen zou werken met de Amerikanen.

Helemaal zeker is Crowe nog niet van de film, daarom heeft hij voorlopig toegezegd de rol te zullen spelen onder voorwaarde dat het uiteindelijk script van American Gangster scenarist Steve Zaillian goed is. Twee acteertalenten aan het werk zien als DiCaprio en Crowe is altijd een plezier, en met een regisseur van het kaliber van Ridley Scott achter de camera, kan deze prent enkel maar vonken geven. Ik hoop dat deze spy-thriller in ieder geval stukken beter zal zijn dan A Good Year of zelfs Kingdom of Heaven (2004), en dat zal wel, tenminste zolang Russell geen telefoontoestelen naar DiCaprio zijn hoofd begint te slingeren.

***Related Posts***
21/11/2008: Body of Lies review
19/09/2008: Carice Van Houten uit Body of Lies geknipt
19/08/2008: Body of Lies trailer

2 Comments

  1. Miiki

    knappe acteurs en boeiende regisseur, maar wat met die porno-titel !?

    Reply
  2. m

    echy leonardo dicaprio is de best you are my favoriet

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *