Dallas film in de prullenmand

Nadat de gehele cast en een aantal regisseurs vervangen werden tijdens de pre-productie van de verfilming van Dallas (2008) – al dan niet te wijten aan de aanwezigheid van Jennifer Lopez, zijn er nu de plannen om de verfilming van de soapklassieker gewoon af te blazen. En misschien maar goed ook, want het komen-en-gaan van acteurs en actrices was nu al een zielige vertoning.

“Ik hoorde twee weken geleden dat ze het project hebben laten vallen”, vertelde de Amerikaanse acteur Larry Hagman, die oliebaron J.R. Ewing speelde in de soapserie. In de beoogde film was geen rol voor hem weggelegd.

De verfilming van de tv-soap “Dallas”, die werd uitgezonden tussen 1978 en 1991, begon al niet goed. De oorspronkelijke regisseur Robert Luketic stapte op omdat hij het niet eens was met de casting. Hij werd dan out of the blue vervangen door de nog onbekende Keniaanse Gurinder Chadha (Bend it like Beckham). En vervolgens stapte ook Jennifer Lopez, die de rol van Sue Ellen op zich zou nemen, uit het project.

De film, met John Travolta in de rol van J.R., zou volgend jaar in de bioscoop te zien zijn. Naast Travolta zouden ook Marcia Cross, Lindsay Lohan, Shirley MacLaine, Luke Wilson en Jessica Simpson in het filmproject te zien zijn. Hun deelname was echter nooit officieel bevestigd. Daar wringt misschien ook het schoentje, naast het feit dat NIEMAND interesse had in een Dallas-filmversie.

***Related Posts***
17/11/2006: Dallas zou een komedie worden
05/08/2006: J-Lo verlaat Dallas
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
06/06/2006: Jennifer Garner haakt af omwille van J-Lo
02/04/2006: Dallas regisseur Robert Luketic houdt het voor bekeken
16/03/2006: Dallas casting

2 Comments

  1. BlackMoon

    zouden ze in Hollywood dan uiteindelijk toch tot inzicht beginnen komen?!

    Reply
  2. Mike's Webs

    Geen groot verlies zou ik zeggen. Sommige televisieseries moeten gewoon series blijven en niet nog eens heel dunnetjes overgedaan worden in de bios. Kijk naar Starsky + Hutch en Dukes of Hazzard.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *