Halloween en I am Legend posters & trailers

Eindelijk is er de officiële poster van Halloween (2007) van Rob Zombie, na een resem van miserabele teaser-posters. Op de affiche zien we een rugschot van Michael Myers die staart naar zijn psycho-masker die is samengesteld uit kwellende beelden uit zijn verleden en de toekomst.

Zoals eerder vermeld zal deze remake van Carpenter’s Halloween (1978) iets meer vertellen over de beginperiode van Michael Myers en nadien zullen alle stoppen losslaan en krijgt men een serialkiller die Rob Zombie waardig is: moordlustig, geschift, smerig, sadistisch en meedogenloos. Hier kunnen jullie trouwens de trailer van de film zien.

I Am Legend poster Halloween 01 I Am Legend 01

Een andere nieuwe poster die opduikt is de nieuwe film van Will Smith, I Am Legend (2007) van regisseur Francis Lawrence. De poster heeft veel weg van de posters van The Island (2005) en Gladiator (2000).

Korte inhoud: Een mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige vampier veranderd, behalve Neville (Will Smith): hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde, dus gaat hij de strijd met de mutanten aan om de mensheid te redden. De film komt bij ons uit op 19 december 2007. Hier vinden jullie de trailer die voor een keertje niet alle plotwendingen voorbarig uit de doeken doet.

***Related Posts***
22/04/2007: The Devil’s Rejects special 2 disc edition
09/04/2007: Halloween remake trailer
13/03/2007: Halloween remake behoudt originele muziek
21/06/2006: Rob Zombie maakt Halloween remake
18/03/2006: The Devil’s Rejects review
31/07/2005: Land of the Dead en The Devil’s Rejects in de kijker

6 Comments

 1. Babylon12

  heeft wel veel weg van een Hollywood versie van 28 days later. De trailer laat geen reet zien, maar dit is maar goed ook. Ik kijk er naar uit.

  Reply
 2. Sander

  I am Legend ziet er wel goed uit. zou die hond telepatisch zijn?

  wat me wel opvalt, in de trailer wordt die brug blijkbaar opgeblazen door F22’s. blijkbaar wou men de stedeling geïsoleerd houden

  Reply
 3. spike

  Wordt moeilijk om het origineel te evenaren. Trailer van I am Legend ziet er wel leuk uit, hoewel het concept de laatste 3 jaar is uitgemolken.

  Morgen ga ik naar de nieuwe Tarantino, Death Proof. Toch een schande dat Grindhouse hier in twee stukken is gehakt.

  Reply
 4. Mich

  Halloween de remake, hebber al traler van gezien, hopelijk is het echt goor, zoals de films van rob zombie, dan die kerel is goed.
  i am legend
  kan je niet vele over zeggen, will smith is en blijft een goede acteur in mijn ogen, elke film waar hij in speelt vind ik goed.

  Reply
 5. Dres

  ik heb hem gezien, hij is egt goed!

  Reply
 6. nick

  ben naar hem gaan kijken, magnifieke film!!!!
  ben zelf paar keer verschoten, geloof et of nie:D
  echt een aanrader zouk zegn

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *