Skinwalkers, de nieuwe weerwolf actie-horror

skinwalkers poster

Wanneer je een blik werpt op de trailer zou je denken dat Skinwalkers (2006) een soort John Carpenter meets Sam Peckinpah-achtige-weerwolven-prent zal worden. Andere bronnen zoals Wikipedia omschrijven de films als een mengeling tussen een weerwolf-horror-actie-thriller. In de cast zien we ook Natassia Malthe opduiken die we nog kennen van de kusscène uit Elektra (2004) – trouwens de enige scène die op iets trok uit dit troosteloos spektakel met Jennifer Garner.

De film is geregisseerd door James Isaac (ik ken hem vast nog wel van het fletse en oersaaie Jason X). Het plot draait rond een 12-jarige Amerikaanse jongen die samen met zijn moeder per ongeluk in het middelpunt van een groot gevecht tussen twee groepen weerwolven komt, wiens meningsverschillen erg uit elkaar liggen en uiteindelijk verkiezen om elkaar uit te roeien.

Je zal dus spoedig zoiets hebben als in X-Men (2000) waar je meteen twee kampen hebt die elkaar proberen uit te roeien: goede en slechte weerwolven. Bij de goede weerwolven zien we Elias Koteas, en bij de slechte neemt Jason Behr de leiding voor zich.

De nieuwe trailer verklapt ons dat er een gen is die de mens van het dier onderscheidt, en daarna slaan alle remmen los en is het pure kick-ass actie. Het ziet er allemaal wel low-budget uit in tegenstelling tot wat we gewoon zijn van Hollywood, maar ik ben hoe dan ook enorm benieuwd naar deze prent. Hij zou wel eens meer originaliteit kunnen vertonen dan de doorsnee Underworld film. Ook de gave poster staat me wel aan. De film komt hopelijk ooit wel eens bij ons in de zalen, maar tot nu toe wachten we nog op een release in de States en nadien zijn wij wel aan de beurt.***Related Post***
11/10/2007: HQ pics van Natassia Malthe

2 Comments

 1. Nathalie

  leuke blog –
  kvroeg me eigenlijk af hoe je een youtube filmpje op je blog plaatst.

  gr

  Reply
 2. snot

  skinwalkers is kont! cijver een 4:-)

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *