Julie Benz in de armen van John Rambo

En we hebben een vrouwelijke cast in de nieuwe Rambo film van Sylvester Stallone. Volgens Variety zou Julie Benz in aanmerking komen voor de vrouwelijke helft van de oorlogsmachine, in Rambo (2008).

Julie Benz (“Dexter”) has booked the female lead in Sylvester Stallone’s “John Rambo,” currently lensing in Thailand for Millennium Films/Nu Image. Benz’s credits include “Jawbreaker” and “The Brothers.”

Korte inhoud: Vietnam-veteraan John Rambo heeft lang in een afgezonderde levensstijl in Bangkok geleefd. Maar ondertussen wordt John Rambo ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen te beschermen tijdens een humanitaire missie in Birma. Wanneer een aantal van de zendelingen wordt ontvoerd, stelt Rambo een team samen om de groep te bevrijden.

Julie is iemand die van de tv-wereld (CSI, Law & Order,…) komt en heeft een aantal kleinere rollen vertolkt in speelfilms. Julie heeft een schitterend lichaam en zou gecast worden als één van de modellen in Kubrick’s laatste film Eyes Wide Shut (1999). Maar Julie wou liever niet topless rondlopen in een film, ook al werd deze geregisseerd door één van de grootste filmregisseurs die de geschiedenis heeft voortgebracht. Zegt dit iets over de actrice? Misschien. De 35jarige actrice is niet al te groot (1m64) en dat komt goed van pas gezien Stallone ook niet één van de langste (1m78) acteurs is. Misschien wordt deze film voor Julie de doorbraak. Naast haar zien we ook Sam Elliott, Matthew Marsden en Paul Schulze bij de cast staan.

Wat betreft de nieuwe Rambo film, wel, als deze al even sober zal zijn als Rocky Balboa denk ik dat de film misschien wel de moeite kan zijn. Slechter dan Rambo III (1988) zal in ieder geval moeilijk zijn. Of er binnenkort ook nog een Pradator 3 voor Stallone zit aan te komen is nog niet bevestigd.

***Related Posts***
11/05/2008: Rambo (4) filmbespreking
11/05/2008: Rambo 5 een Belgisch-Amerikaanse productie?
30/01/2008: Rambo krijgt klop van Spartanen
11/04/2006: Rambo IV plot
29/05/2005: Stallone werkt aan Rambo 4 en Poe
27/10/2004: Rambo 4: Al-Quida Strikes Back…?

2 Comments

  1. Philou

    Julie Benz,…yummie! Ik vond haar best goed in de rol van Darla (in de serie Angel), een lekker gemene vampier/femme fatale.

    Reply
  2. Kenneth

    De actiehelden uit de ’80s maken hun comeback in Hollywood. Na John McClane en Indiana Jones keert nu ook John Rambo terug naar het witte doek. Deze keer neemt de stilaan bejaarde vechtmachine het in de jungle van Myanmar op tegen sadistische soldaten die een groep hulpverleners hebben ontvoerd. Sylvester Stallone krijgt hiervoor onder andere de hulp van de altijd geweldige Sam Elliott en de mooie Julie Benz. Wat dit allemaal geeft weten we in de zomer van 2008.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *