Nieuwe posters, Ocean’s Thirteen, Shrek the Third en Harry Potter V

Ik breng jullie een paar nieuwe posters in de aandacht, te beginnen bij de nieuwe affiche voor Ocean’s Thirteen (2007) die ietwat doet denken aan de poster van Smoking Aces (2007). Wanneer casino-eigenaar Willie Banks Oceans vriend Tishkoff belazert, komen Ocean en zijn handlangers in actie om hem terug te pakken. Ze hebben het gemunt op een aantal kostbare diamanten van Banks die zich in Las Vegas bevinden. Hier is de trailer. De film komt uit op 13 juni 2007.

oceans_thirteen_ver1 oceans_thirteen_ver2 oceans_thirteen_ver3

En ook de nieuwe Harry Potter film, Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007), pakt uit met een nieuwe reeks karakter posters. Sinds de terugkeer van zijn grootste vijand is Harry’s wereld veranderd. De stemming is nog grimmiger en het nieuwe schooljaar blijkt vol gevaren. Onvrijwillig belandt hij bij een speciale orde, wat de nodige narigheid met zich meebrengt. De film komt bij ons uit op 11 juli 2007. Hier is de trailer.


Harry Potter and the Order of the Phoenix 01 Harry Potter and the Order of the Phoenix 02Harry Potter and the Order of the Phoenix 03Harry Potter and the Order of the Phoenix 04Harry Potter and the Order of the Phoenix 05Harry Potter and the Order of the Phoenix 06

Ook Shrek the Third (2007) weet zichzelf goed te verkopen met een nieuwe reeks posters. Shrek (Meyers) en Fiona (Diaz) zijn waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaan ze samen met Donkey (Murphy) en Puss In Boots (Banderas) op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek en Fiona weg zijn, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen. De film komt uit op 21 juni 2007. Hier is de trailer.


shrek_the_third 01shrek_the_third 02shrek_the_third 03shrek_the_third 04shrek_the_third 05shrek_the_third 06

***Related Posts***
16/07/2009: Harry Potter and the Half-Blood Prince filmbespreking
19/06/2007: Ocean’s Thirteen filmbespreking
18/08/2008: Aasgieren bij Warner Bros laten Harry Potter fans wachten
24/04/2007: Harry Potter and the Order of the Phoenix
31/03/2007: Ocean’s Thirteen
29/01/2007: Shrek the Third

5 Comments

 1. annick

  fijn posters die volledig in de sfeer liggen van de vorige. Dolores Umbridge komt er wel twee keer in voor. Eén keer gewoon en een keer in de glazen bol.

  Reply
 2. wendy

  Vinden jullie ook niet bij de Shrek posters, als je ze hier zo langs elkaar ziet, dat de jonge Arthur en Prince charming wel enorm veel op elkaar lijken? Terwijl ze waarschijnlijk zowat het tegengestelde zullen zijn in de film…

  Reply
 3. Peter

  Ik kom hier voor The Pirates.

  Reply
 4. Stanley

  Ik ben wel benieuwd naar Al Pacino in Ocean’s Thirteen. De trailer ziet er in ieder geval beter uit dan Ocean’s Twelve.

  Reply
 5. ANNE

  De posters van Harry Potter zijn weer eens supper gewoorden!
  En ik ga zeker naar de film toe!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *