The Simpsons Movie

Eigenlijk onthulden de teaser-trailers van The Simpsons Movie (2007) bitter weinig van “the movie”, maar de nieuwe trailer is wel veelbelovend. De film gaat van start met Homer Simpson die een grote fout maakt in de nucleaire centrale, waarbij al het water van de stad Springfield vergiftigd raakt en iedereen genoodzaakt is de stad te verlaten. Het gevolg is dat Homer zijn baan kwijt raakt en bovendien een bloeddorstige gangster achter zich aan krijgt.

De regisseur van dienst is David Silverman (Monsters, Inc., The Road to El Dorado), en de dialogen zijn opnieuw verzorgd door Matt Groening. Klik op de onderstaande afbeelding om de nieuwe trailer te bekijken.

The Simpsons trailer

***Related Post***
25/06/2007: Nieuwe The Simpsons Movie trailer

2 Comments

  1. Arjen

    als de film evengoed is als de serie word dit de beste komedie ooit. Kan echt niet wachten tot hij in de zalen komt !

    Reply
  2. anubis

    hij komt ook in het nederlands :S dat kan nooit goed zijn >.<''

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *