Rise: Blood Hunter

Rise Blood Hunter

GhostHouse pictures heeft binnenkort een nieuwe film in de bioscoop, Rise:Blood Hunter (2007), een erotische horrorfilm van de scenarist van Snakes on a Plane (2006), Sebastian Gutierrez. Het zijn de mensen van Bloody Disgusting die met het nieuws komen:

Korte inhoud: Verslaggeefster Sadie Blake (Lucy Liu) ontwaakt na een lange tijd buiten bewustzijn te zijn geweest in een lijkenhuis. Ze weet te ontsnappen en gaat op zoek naar de mensen die haar dit aan hebben gedaan. Het blijkt een religieuze sekte te zijn en Sadie is uit op wraak.

Het lijkt een standaard “raise from the dead and seek revenge of those responsible” –plot (cf. The Crow). Hopelijk zit er een originele twist in de film en is het niet zo brainless als Snakes. Lucy Liu ziet er opnieuw gevaarlijk sexy uit – zou wel eens uit al die getypecaste rollen moeten geraken.

In de film is ook een rol weggelegd voor The Shield-acteur Michael Chiklis en de knappe Sin City actrice Carla Gugino. Het is tevens de laatste film van de Japanse acteur Mako die een paar weken na de productie stierf op 74 jarige leeftijd.

De muziek van de trailer is leuk, maar het duurt allemaal veel te lang en het zet je niet meteen aan om de film te gaan zien – tenzij je natuurlijk al verkocht ben na het zien van Liu of de lingerie-shots. Op 18 juli loopt de film in de Belgische zalen.

2 Comments

  1. derrick

    heeft veel weg van Underworld, maar dan iets meer B-movie.

    Reply
  2. Miiki

    Die films zijn me allemaal net iets te donker, te traag, te langdradig en niet spannend genoeg. Niet dat de film slecht is, zeker niet, maar de film kan mijn interesse gewoon niet te pakken krijgen. De plot is niets anders dan een hoopje onsamenhangend geneuzel, dat ik de moeite die bijeen wil rapen om het te begrijpen. Daarentegen ziet deze Rise er best leuk uit.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *