Nieuwe Evan Almighty trailer

Er is een nieuwe versie van Tom Shadyac’s Evan Almighty (2007) trailer, de sequel op Bruce Almighty (2003), met iets meer komische scènes. Toch ziet er alles er heel gezapig uit en misschien een tikkeltje zeemzoeterig. Steve Carell, een ex-nep-journalist van The Daily Show van John Stewart, voelt zich zichtbaar kiplekker in zijn personage en wordt in de film zelfs bijgestaan door Daily Show reporter Ed Helms.

Korte inhoud: God (Morgan Freeman) vraagt nieuwbakken Congreslid Evan Baxter (Steve Carell) om een Ark te bouwen om de wereld te redden van een tweede grote overstroming, net zoals Noach dat ooit kreeg opgedragen. Evan’s familie denkt aanvankelijk dat hij mentaal ingestort is, maar na verloop van tijd blijken er wel degelijk Bijbelse motieven in het spel te zijn.

Evan Almighty trailer

Ik heb zo mijn twijfels of deze film de hoge verwachtingen zal kunnen inlossen. De film heeft een slordige 175 miljoen dollar gekost om te maken en dat is een pak geld om terug zien te winnen bij een bioscoop-release. De duurste komedie ooit zou wel eens de grootste flop ooit kunnen worden. Wat betreft de beelden, ik vraag me nog altijd af waar al dat geld naar toe is…iemand een ideetje?

***Related Posts***
09/08/2007: Evan Almighty wordt één van de grootste flops
20/11/2006: Evan Almighty teaser
11/10/2006: Evan Almighty duurste komedie ooit

4 Comments

 1. sparrow

  ik hoop dat deze film even goed gaat zal worden als bruce almighty. wel jammer dat bruce ( Jim ) geen cameotje in de film heeft.

  Reply
 2. berten

  Wie Steve Carell een beetje kent uit het amerikaanse ’the Office’ of zijn periode bij ’the Daily Show’, weet gewoon dat we met een groot komisch talent te maken hebben.

  ‘The 40 Year Old Virgin’ was dan een opvallend kalme Carell. Persoonlijk vond ik hem in ‘Anchorman’ en ‘Bruce Almighty’ het beste uit de verf komen. Heeft trouwens ook een knappe vertolking in ‘Little Miss Sunshine’.

  Bij deze, laat ‘Evan Almighty’ gerust komen.

  Reply
 3. Fantje

  Vind Steve Carell vaak wel vermakelijk en ik kijk er dus wel naar uit. Morgan Freeman is altijd goed te doen, en op zich is het verhaaltje zo slecht nog niet.
  Wie weet, hoge verwachtingen heb ik niet, maar benieuwd ben ik wel…

  Reply
 4. Kees Droog

  Noach komt naar Nederland … Evan Baxter, die van Morgan Freeman in de rol van God tegen wil en dank de opdracht krijgt om anno 2007 een ark te bouwen omdat de wereld zal vergaan. …
  In Gods wetboek de Bijbel lezen wij dat deze aarde die nu is door vuur zal vergaan, waarschijnlijk in 2011 AD.
  2 Petrus 3:6-7: Door welke de wereld, die toen was, met het water van den zondvloed bedekt zijnde, vergaan is. Maar de hemelen, die nu zijn, en de aarde, zijn door hetzelfde woord als een schat weggelegd, en worden ten vure bewaard tegen den dag des oordeels*, en der verderving der goddeloze mensen.
  *Wederkomst van onze Heere Jezus Christus als Rechter.
  Voor meer informatie over Time Has an End – A Biblical History of the World 11.013 BC – 2011 AD door Harold Camping. http://www.timehasanend.org/public/en_ti..
  Dit boek is gratis verkrijgbaar bij Family Radio: http://www.familyradio.com

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *