Anna Nicole Smith wordt gespeeld door Willa Ford

Volgende week gaan de opnames van de Anna Nicole Smith-biopic al van start. De film Anna Nicole wordt een onafhankelijk geproduceerde film, die geregisseerd zal worden door de tv-maker Keoni Waxman. De film zal het leven van de gedoemde pin-up Anna Nicole Smith vanaf haar 17e tot haar dood op haar 39ste laten zien.

Dancing with the Stars-zangeres Willa Ford (zie pic) gaat Smith spelen in de film, die Smiths succes als Playboy-model, Guess-model, haar werk als actrice, haar huwelijk met de schatrijke oliemagnaat J. Howard Marshall II, de dood van haar zoon, de geboorte van haar dochter Dannielynn en haar eigen dood, vijf maanden later, laat zien.

Ik heb zo de indruk dat dit een soort straight-to-dvd film zal worden. Nochtans vind ik het verhaal van Anna Nicole Smith wel iets hebben als trashy glamour pin-up godin die veel weg had van Marilyn Monroe. Een vrouw die op een succesvolle manier haar lichaam gebruikte – en zelfs misbruikte – om zo een wereldbekende cover-girl te worden. Het is een modern met plastische chirurgie gemanipuleerd sprookje, en ik vind het jammer dat ze hiervoor geen “echte” regisseur hebben kunnen overtuigen zoals een Milos Forman of een Oliver Stone. Nu denk ik dat de focus teveel zal liggen op de al te evidente vulgariteit van het personage. Ook de casting van Anna Ford is bedenkelijk. Ze heeft een mooi figuur maar in hoeverre ze ook een sterke vertolking kan neerzetten valt nog af te wachten.

Je kunt heel veel kritiek hebben op haar levensstijl, maar haar verhaal is wel de moeite waard om verteld te worden en ik was eigenlijk wel benieuwd naar een film over een vrouw wiens imago zo belangrijk werd dat ze er het slachtoffer van werd. Ik ben benieuwd naar het verhaal van al die mensen die haar hebben beïnvloed of zelfs geholpen in haar afdaling naar de hel. Geniet in ieder geval van de onderstaande pics van de pin-up diva.

2 Comments

  1. Gregg

    laat maar komen. De foto van de actrice ziet er veelbelovend uit. Wat betreft het leven van Nicole, ik lig er niet echt wakker van.

    Reply
  2. *Detchema*

    Niemand kan Anna Nicole naspelen. Ze was uniek,onnavolgbaar mooi en ze had charisma, en met welke actrice of regiseur dan ook, ’n echte goede film kunnen we gewoon vergeten. Anna,alle goeds Hierboven toegewenst.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *