t.A.T.u. in You and I van Roland Joffe

Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze maken er een film van. Blijkbaar zouden er plannen zijn om een film te maken die veel van doen heeft met het Russische “pseudo-lesbische” pop-duo t.A.T.u.. Of de zangeressen Yulia Volkova (of nog Julia Olegnova Volkova) en Lena Katina (of nog Elena Sergeevna Katina) ook zullen verschijnen als de t.A.T.u.-bandleden valt nog te betwijfelen. De film zal You and I (2008) heten. MovieHole komt met het nieuws:

According to t.A.T.u Forum, the top-selling popstresses are set to make their film debut in a new loose-biopic from filmmaker Roland Joffe.

Called You and I it’ll tell the story of how an American Girl (Shantel VanSanten) and a Russia Girl (Mischa Barton) – both from rather screwed up homes – head in search of their favourite band, T.A.T.U.

Wat?! Er bestaat een t.A.T.u.-forum?!? Who are those people? Wat betreft de film, ik zie een volwassen man eigenlijk nog niet zo snel in de filmzaal binnen slenteren; enerzijds omwille van de evidente lesbische connotatie van de film (…Hoeveel mannen kijken er trouwens naar de serie The “L”-word? Volgens mij geen enkele), en anderzijds het puberale karakter van de film. t.A.T.u. is voor vrouwelijke tieners in een identiteitscrisis of met een voorliefde voor goedkoop herkenbare popdeuntjes (@ fanclub t.A.T.u.: you know I am right, so don’t bother the “t.A.T.u. is great, you don’t know shit” -comments).

Trouwens, wanneer was de laatste keer dat we nog gehoord hebben van dit pop-duo? Volgens een reactie onder deze post ergens vorig jaar in juni. Zijn die twee niet gewoon aan het rentenieren met hun lieftallige BOY-friend? De hype rond t.A.T.u. is toch al zowat voorbijgestreefd, niet? Maar goed, twee schoolmeisjes die elkaar kussen en strap-on dildo seks beleven in afgesloten schoolruimtes, daar zou toch goed moeten scoren op de DVD-markt. Het is een beetje campy, maar daar is altijd wel een publiek voor te vinden. Ik vraag me af of de film ook een kritische noot zal laten vallen, zoals het feit dat één van de zangeresjes seks had met de muziek-manager, of dat hun populairste liedje bestaat uit één strofe die ad nauseum wordt herhaald…? Enfin, jullie zullen het binnenkort wel zien op dvd…Hieronder hebben jullie trouwens al een soort trailer of wat er moet voor doorgaan. Merk trouwens ook het kleine rolletje op van de tiener Anton Yelchin, die binnenkort tezien is in de nieuwe Star Trek film van JJ Abrams.***Related Post***
15/07/2008: Captivity filmbespreking

7 Comments

 1. MM

  Twee meiden die elkaar staan te kussen, daar ben ik eigenlijk ook wel voor te vinden. Maakt mij niet uit of ze het faken of niet.

  Reply
 2. kimberly

  ik snap er helemaal niks meer van… komt er nu wel of geen film uit van de meiden? en zo ja wanneer dan?

  groetjesssss

  Reply
 3. BlackMoon

  bij ons misschien eind 2008…meteen op dvd.

  Reply
 4. Whitey

  Deze film heeft eigenlijk weinig met tatu te maken. Lijkt als een soort promo om de film in de aandacht te brengen.

  Reply
 5. Arjen

  En hier hebben we nog een kandidaat voor de Razzies!

  Reply
 6. Helen

  Hmja, kheb er al eerder van gehoord, hij is dus op Cannes Film Festival ’08 geweest-naar schijnt,- maar dit is eigenlijk de eerste echte trailer die ik gezien heb.
  Verder wel wat filmpjes etc. gevonden.
  ’t Schijnt dat ie in ’t buitenland pas in juli of september zou uitkomen, dus ’t is maar de vraag wanneer en of dat hier ook zou gebeuren…

  Reply
 7. Jabba

  dit ruikt naar een dvd-release.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *