Halle Berry scheert het hoofd kaal voor komediefilm

Er zijn zo van die talentvolle actrices die zo af en toe afwisselen met vertolkingen in beschamende flops. Neem nu Oscarwinnares Halle Berry, die eerder schitterde in Monster’s Ball (2001), maar dan zo nodig haar imago moest slijten met films als Gothika (2003) en Catwoman (2004). Binnenkort waagt ze zich op het domein van de romantische-komedie, waar ze voor de rol haar hoofd à la Britney Spears zal kaal scheren. Benieuwd hoe dit zal uitdraaien. Het is JoBlo die met het nieuws komt:

Halle Berry has decided to shave her own perfectly groomed Hollywood A-list hair for an upcoming romantic comedy tentatively titled NAPPILY EVER AFTER. In it, she’ll star as a woman whose hair is falling out but rather than have it be an embarrassingly slow process, she decides to cut it all off and show the world she’s prepared for all the “pinhead” and “qball” jokes they can lob at her.

Wel een beetje vreemd om voor een ‘romantische-komedie’ je haren af te scheren (toch geen rol van kanker-patiënt…?), maar wel knap dat je voor een rol zover wil gaan. Natalie Portman deed het haar voor met V for Vendetta (2005), en werd zelfs in beeld kaal geschoren. Ook Demi Moore scheerde haar een kale knikker in het flauwe G.I. Jane (1997). Vanaf dan is haar carrière nooit meer dezelfde geweest.

Of Halle Berry zal staan met een kaal kopje moet nog gezien worden. Ik heb er eigenlijk niet zo’n bijzonder goed gevoel bij. Ze had jarenlang zo’n kortgesneden kopje die op niet veel trok en nu ze een mooie haardos heeft, snijdt ze alles eraf voor een komediefilm.

1 Comment

  1. MM

    ‘4 weddings and a funeral’ is ook een romantische komedie en dat is een schitterende film. Maar kaal is toch wel drastisch.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *