Justin Timberlake is nogal preuts

Best wel grappig. Als we de geruchten mogen geloven zou Justin Timberlake niet opgezet zijn met het shot van zijn naakte kont in Black Snake Moan (2006). Je zou denken dat de man die het hete nummer “Sexy Back” maakte, iets minder preuts zou zijn voor zijn halve maan. Timberlake wil nu dat zijn ontblote achterwerk in die nieuwe film, waarin hij een seksscène met Christina Ricci speelt, weggelaten wordt.

Zelf amuseerde Timberlake zich wel tijdens het filmen van de vrijscènes, maar zijn blote derrière wil hij liever niet samen met miljoenen bioscoopgangers delen.

“De sexscène was best heet,” volgens Timberlake. “Natuurlijk zou het best raar als ik tijdens zo’n opwindende beelden nog mijn broek aan zou hebben.

Maar een van de eerste gesprekken die ik met de regisseur had, ging over naaktheid. Al bij mijn eerste verschijning in de film zag je mijn ontblote achterwerk. We hebben erover gesproken en dat beeld is nu uit de film geschrapt.”

Of Timberlake echt wel preuts is, of liever niet zijn lelijke platte kont aan zijn fans wil laten zien is niet duidelijk, maar het staat stilaan buiten kijf dat het pop-idool acteertalent heeft. Iets wat je van niet veel andere pop-iconen kan zeggen. Ik vond hem best wel overtuigend in Alpha Dog (2006) en ik ben nog steeds benieuwd naar Southland Tales (2006) die maar geen releasedatum kan krijgen bij ons.

3 Comments

 1. Liese

  heeft een hééééél schoon kontje !!!

  Reply
 2. curly

  een kontje om van te smullen ja!!!!

  Reply
 3. teejayke

  ah ja ? en waar kan ik dat kontje dan bekijken als het niet in de film zit ?

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.