Sarah Michelle Gellar als Harley Quinn?

Er zijn niet heel veel vrouwelijke personages in de Batman-reeksen. We hadden al eerder Vicky Vale, Poison Ivy, Rachel Dawnes en Catwoman ontmoet, en deze keer ziet het er naar uit dat we Harley Quinn zullen ontmoeten in de Batman-sequel, The Dark Knight (2008) van Christopher Nolan. Meer nog, de geruchten wijzen naar Sarah Michelle Gellar die de rol zou vertolken. Het zijn de mensen van JoBlo die met het nieuws voor de dag komen.

The rumor currently making the rounds is that Gellar may be in the Batman sequel THE DARK KNIGHT. Speculation then immediately arose that she’d play the Joker’s lover and accomplice Harley Quinn, an acrobatic Arkham Asylum therapist who goes ga-ga for the grinning psycho and dons a jester costume to assist in his crimes.

Lijkt me wel een leuk idee om Buffy te zien vechten tegen Batman, hoewel ik de laatste jaren een vreselijke hekel heb ontwikkeld voor Gellar, die van de ene klote film naar de andere springt. Als vriendinnetje van The Joker zou ze wel een geschikte kandidate kunnen zijn; sexy, vals, slim en slecht. Met het vertrek van Katie Holmes hoop ik niet dat Sarah nu het epicentrum zal worden van alle ergernissen. Nu ja, het nieuws is nog niet bevestigd, maar gezien de Batman sequel zal draaien rond The Joker zou dit uiteraard wel een logische casting zijn.

***Related Posts***
01/08/2008: The Dark Knight filmbespreking
17/12/2007: 5 minuten The Dark Knight op You Tube
12/12/2007: Eerste teaser poster The Dark Knight
13/11/2007: The Dark Knight teaser
26/01/2007: De rol van Rachel Dawes is niet meer voor Katie Holmes
12/01/2007: Jamie Foxx als Harvey “Two Face” Dent?
01/08/2006: The Dark Knight casting nieuws
21/07/2006: Heath Ledger getipt voor de rol van The Joker
08/07/2006: Batman vs Superman opnieuw op tafel
08/01/2006: Batman rivaal Harvey “Two-Face” Dent
29/10/2005: Michael Keaton of Sean Penn als The Joker ?
22/06/2005: Geen Batman vervolg voor Katie Holmes
17/06/2005: Batman Begins filmbespreking

6 Comments

 1. onbekendje

  supersjiekmegadeluxe blog bezoek ook aub een de mijne
  http://sofieke-meid.skynetblogs.be/

  Reply
 2. caligula

  Ik vond ze wel reuze in Cruel Intentions. Een echte ‘psycho bitch’. Hopelijk jinxt ze niet de nieuwe Batman-sequel.

  Reply
 3. MM

  vraag me af hoe ze een dergelijk personage zullen integreren in een bloedserieuse Batman versie.

  Liever Gellar dan Lindsay Lohan, zou ik zo zeggen !

  Reply
 4. Mike's Webs

  Lijkt me een prima actrice voor de rol. Gellar heeft met Buffy al aangetoond dat ze zowel serieuzere scenes als humoristische scenes aan kan. Ze heeft in ieder geval meer in huis dan Katie H, hoewel die in Bat Begins trouwens geen modderfiguur sloeg vond ik. (Maar nog altijd het beste werk in Wonder Boys liet zien wat mij betreft)

  Reply
 5. lee brandin detroy

  i want sarah michelle gellar to be a great harley quinn, with crispin glover as the joker fully white bone chalk white , and with tim booth victor zzasz, and with the arkham inmates, and with killer croc, and with hugh laurie, mad hatter, in the 2011 batman 3 movie, and with big grown big breasted tails tailsko , and big grown big breasted female sonic in the movie helping sarah michelle gellar harley quinn,.., and with the arkham inmates, and with evil big grown big breasted ruby echidna, in the movie fimed in chicago, and all in chicago aka gotham city, aka arkham asylum prison, in chicago alongside with halle berry as catwoman,..

  Reply
 6. lee brandin detroy

  hugh laurie as mad hatter , sarah michelle gellar as harley quinn, and the blackgate prisoners, and the arkham inmates, and micheal ansara as mr. freeeze, and with aaron eckhart as two face, in the 2011 movie, batman2011 riddler’s revenge, with johnny depp as the riddler, yes, do it, and with bale as batman /dark knight, yes, do it, and with sir micheal caine as alfred pennyworth, yes, do it,

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *