Spider-Man 3 oogt spectaculair

De nieuwe trailer van Spider-Man 3 komt misschien wel wat traag op gang met candy-ass stuff tussen Peter Parker en Mary- Jane Watson, maar de hoge verwachtingen worden ingelost door een behoorlijk spectaculair luchtgevecht tussen en Harry Osbourne als ninja-achtige silversurfer, die zichtbaar nog een eitje te pellen heeft met Spider-Man en een zanderige kolos met een stevige rechter die iets teveel naar The Mummy heeft gekeken. Deze eerste trailer ziet er in ieder geval véél beter uit dan de teaser. Ik begin er zo weer een beetje in te geloven.

Spider-Man 3 trailer

Tijdens een screening van de zeven minuten durende clip afgelopen weekend werd de aanwezige producent Avi Arad gevraagd of dit het laatste deel in de Spider-Man serie zou zijn. Arad antwoordde: “Peter Parker’s verhaal zal altijd doorgaan, deze film is slechts de derde.” Never say never, maar een concreet antwoord dat er een 4de op stapel zit is het ook niet echt. In ieder geval maakte Spider-Man acteur Toby Maguire gisteren bekend dat wat hem betreft Spider-Man 3 de laatste film in de serie is, waarin hij te zien zal zijn.

Update 23/04/2007: Sam Raimi heeft officieel bekend gemaakt dat Sony Spider-Man 4, 5 én 6 zal gaan maken. Raimi zei dit tijdens een pers bijeenkomst voor Spider-Man 3, die op 1 mei in première zal gaan. Omdat hij de afgelopen maanden erg druk is geweest met het voltooien van Spider-Man 3 en het hele perscircus dat daarop volgt, zei Raimi tevens dat hij nog geen tijd heeft gehad om over zijn eigen betrokkenheid bij de sequels na te denken.

Later zei Raimi dat het erg moeilijk voor hem zou zijn om de Spider-Man serie los te laten, dus er is een kansje dat hij op de een of andere manier bij de sequels betrokken blijft. Maar er zijn hobbels op de weg. Tobey Maguire gaf al eerder aan dat hij het na Spider-Man 3 waarschijnlijk welletjes vindt en Kirsten Dunst zei vorige week nog dat een nieuwe Spider-Man wat haar betreft kansloos is als Raimi, Maguire en zijzelf niet meedoen.

 


*** Spider-Man 3 trailer ***

21 Comments

 1. Miiki

  ziet er idd beter uit dan de teaser, maar duurt volgens mij nog iets te lang.
  Ik weet niet wat jij ervan denkt, maar waar is de Spiderman-buzz? Er wordt meer gepraat over Transformers en Die Hard 4 dan Spidy 3. Had andersom moeten zijn.

  Reply
 2. Marcus²

  Trailer eindelijk eens gezien en de effecten zien er weer super uit !

  Ik denk wel dat er nog veel vervolgfilms zullen volgens. Er zijn nog zoveel interessante verhaallijnen, schurken en plots dat er echt wel meer dan 3 films gemaakt kunnen worden.

  Reply
 3. Arne Keustermans

  Ik ben al blij dat in de versie van de trailer die hier in de zalen draait de idiote Amerikaanse vlag is verwijderd die je achter onze held kan zien in het eerste fullbody shot.
  Zul overdreven, in-your-face patriotisme maakt mij ziek… Net zoals het me al stoorde in deel één.
  Ik zit niet echt te wachten op deze film…

  Reply
 4. Tim

  Ondanks dat Dave en ik in het begin het niet voledig eens waren 🙂 . Van filmkenner tot filmkenner kunnen we toch eerlijk zeggen dat die scènes van een hoog niveau waren. Het laatste gevecht van SM 3 tussen Spider-Man en Venom gaat blijkplaats plaats vinden op een ‘construction site’ (Bouwterrein) . Want ik ben ervan overtuigd dat die scène niet het beste is uit de film waarom zou je het anders al kunnen zien.

  Tim
  (Spidey Rules)

  Reply
 5. Enter the Venom

  Inderdaad, het laatste gevecht speelt op een construction site. Tegen Venom maar ook Sandman. Harry doemt ook op. Helpt hij de baddies? of kiest hij toch voor Spideys kant? Ik weet het al want ik heb het….ergens gelezen.

  Kies of hij Spidey of Venom helpt en ik maak de winnaar bekend. Stem Spidey of Venom nu!!

  Reply
 6. Ludo

  Best wel goed te voorzien eigenlijk.
  Ja, hij kiest voor Spidey en helpt vechten tegen Venom & Sandman. Dat gezegd hebbende, zou de film ons kunnen verrassen……

  Reply
 7. michiel

  het is weer venom die weer komt als bad boy en dat maakt juist cooler dan in die strip

  Reply
 8. Enter the Venom

  He Michiel, bedoel je dat je voor spidey kiest? en wat bedoel je precies qua Venom?

  Reply
 9. Jimmy

  Ik denk dat Osborn voor Venom kiest en ze uiteindelijk met zijn drietjes tegen Spidey vechten ofzo.

  Reply
 10. lol

  “Ik weet het al want ik heb het….ergens gelezen. ”

  Pfff en alles wat jíj leest is waar zeker? :p

  Reply
 11. Enter the Venom

  Goeie opmerking, lol! Laat ik daarom duidelijk maken: mijn bron is 99.9999% waar. Ik heb namelijk gelekte prints gelezen van het boek van Spiderman 3. Deze prints lieten de laatste pagina’s van dit boek zien.
  Dit is de laatste zin van het verhaal:
  “Harry returned the smile, and with that on his lips, with the rays of rising sun stretching over the horizon, Harry Osborn passed away”.
  Heb je gelijk het antwoord voor wie hij kiest 😉
  Als je me nog niet gelooft (wat heel begrijpelijk zou zijn) :
  Google, zoek naar Goblin Journals en neem die eerste site (goblins lair of zoiets). onder de grote foto van Harry met dat verminkte gezicht staat: Mayor spoilers. Klik en zie het. Ik wil je wel waarschuwen, lol: Zoals de naam al doet vermoedden: Dit zijn dus keiharde spoilers en het lezen ervan kan de filmervaring wat verpesten.
  Ik hoop je voldoende te hebben ingelicht over deze kwestie en wil Jimmy en Ludo feliciteren. Harry “will not die as monster”. Wie sprak die woorden ook alweer uit? Antwoord met de titel als antwoord.

  Reply
 12. Wilbert

  Doctor Otto Octavius aka Doctor Octopus aka Doc Ock!

  Reply
 13. johan

  @enter the venom
  er zijn altijd van die mannetje die de hele dag op zoek zijn naar nieuwtjes en feitjes om andere mensen af te troeven. betweters heten ze. nou wat ben ik onder de indruk zeg! maakt dit de film voor jou nu veel leuker nu je al letterlijk weet waar die over gaat en hoe die eindigt? Kijk, voor mij was het einde al vrij duidelijk, maar dat komt omdat ik al ruim 10 jaar spidey comics lees en niet een loser zoals jij ben. en dan ook nog eens niet waarschuwen voor spoilers… wat een idioot.

  Reply
 14. Ronald

  Inderdaad. Wat is daar nou in hemelsnaam leuk aan? Bedankt voor het verpesten van mijn filmervaring, loser!

  Reply
 15. Timmy

  Trailer uiteindelijk eens gezien en de fx zien er weer super uit ! Eindelijk ook eens zekerheid dat Venom erin zit! Had Venom al heel graag in deze film zien verschijnen. Nu nog een paar weken wachten.

  Reply
 16. Ronald

  Maar nu de film dichterbij komt begin ik toch min twijfels te krijgen. Ik heb al een paar (spoilervrije) vroege reviews gelezen. Sommige waren zeer goed, maar ook wat mindere. Toch kijk ik er erg naar uit.

  p.s.: kan niemand dat enter the venom gezeuk weghalen? Ik moet eerdere keer weer mijn best doen om het niet te lezen….

  Reply
 17. Bart Tönjann

  EN? Heeft iemand hem al gezien, deze film?

  Reply
 18. Miiki

  Deze ochtend gaan zien en wat mij betreft is deel 3 echt wel de kers op de taart en de beste van de Spiderman films. Waarschijnlijk deze week nog een tweede bezoekje brengen. Sam Raimi rocks!!!!

  Reply
 19. Bart Tönjann

  Venom?

  Reply
 20. Arjen

  Ik ben ervan onder de indruk. Een zeer geslaagd vervolg op de Spider-Man reeks. Beladen met actie, en superieure digitale effecten.

  Tobey had z’n rol ook weer erg goed neergezet, jammer dat hij Spider-Man 4 niet gaat doen.
  Sommige dingen waren wel een beetje cliché, maar ach, bij zo’n film verpest dat althans bij mij het genot niet. Ook waren er veel dramatische gebeurtenissen in de film, en daar kon je je echt in meeleven.

  Wat betreft Venom, hij komt helaas maar 20 minuten voor in de film, maar van elke seconde kan je genieten. Het doet je wel nadenken of 3 villains niet een beetje veel zijn…

  Eigenlijk miste ik niks in de film, want zelfs goede humor zat er ook in, zoals die scene in het kantoortje van J. Jonah Jameson! “No, the other pills!”

  Reply
 21. Bart Tönjann

  3 schurken zijn misschien wel teveel ja. Aan het eind van Spiderman 2 verheugte ik me ontzettend op de contuniteit van Goblin, maar nu word ie een beetje bedolven onder de verhaallijnen. Bij spidey 2 riep ik dat er best wel meer verhaal inmocht, hier is het net weer teveel. Wel goed dat…..
  Spoiler
  ….Venom en Sandman gaan samenwerken en dat Harry Peter helpt. Zo word het verhaal toch nog juist afgesloten.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *