Transformers 2 & Bad Boys 3

Michael Bay heeft grootste plannen, het is en blijft een typische karaktertrek van het product van mega-producer Jerry Bruckheimer. In een interview met MTV gaf hij te kennen dat hij wel degelijk grote verwachtingen heeft voor Transformers (2007). Binnenkort zal er trouwens ook Transformers 2 (2009) in productie gaan. Zoals ik al eerder heb aangegeven zal het deze zomer blockbusters regenen en deze film zal naar alle waarschijnlijkheid in de top 3 eindigen met Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) en Die Hard 4 (2007). Bay probeert in ieder geval het project zoveel mogelijk af te schermen van het grote publiek, maar dat was buiten een paar hackers gerekend die in zijn laptop konden inbreken en het script van de film stelen. Sommige fans hebben echt wel psychiatrische hulp nodig.

Wat betreft de sequel zei Bay het volgende: “Yeah, of course you want to create a franchise, but it’s just like the show LOST — the writers don’t know the ending…..if we do Transformers 2, you definitely have to go bigger….I can’t tell you yet, because the script’s not written….”

Bay voegde eraan toe dat deze film niet met exorbitante bedragen is gemaak (150 miljoen dollar) in vergelijking met een film als Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (280 miljoen dollar). Bay voelde zich wel niet op zijn gemak toen ze hem vroegen of Transformers op een of andere manier een persoonlijke film was. Best grappig, gezien Michael Bay in zijn carrière waarschijnlijk geen enkele “echte” persoonlijke film heeft gemaakt. Bay gaf het dan maar grif toe:

“Oh, come on…it’s not personal, this is popcorn, … there is totally my stamp, all over the place, because I basically write my own action. I do that to keep myself from getting bored. There are tons of people that hate me, hate my movies, but hey, my movies have made a lot of money around the world…in everything you do, you’re going to have lovers and haters.”

Hopelijk zal Transformers iets rustiger zijn op vlak van montage. Voor de mensen die Bad Boys II (2003) gezien hebben zullen waarschijnlijk wel weten dat die film gewoon een veel te lang montage-experiment is geworden om het dunne verhaaltje enigszins te maskeren. Maar goed, als je zin hebt in popcorn actie dan zijn de Michael Bay films gewoon zalige ontspanning.

Over Bad Boys III zei hij trouwens het volgende: “Jerry Bruckheimer recently received a call from Will Smith‘s representatives, sounding the filmmakers out about a possible return to the Bad Boys franchise. It was certainly fun to work with those guys…. Would I be open to another go-round? Yeah, it was great fun.”

***Related Posts***
05/06/2008: Transformers 2 in productie
24/07/2007: Transformers review **
21/12/2006: Transformers trailer
07/08/2006: Top 10 van de Meest Verwachte Comic-Book Films
01/07/2006: Transformers op Mars
15/06/2006: Transformers op ijs
22/04/2006: Transformers casting nieuws
11/04/2005: Transformers reclamespot

16 Comments

 1. johan

  I’m a hater…

  Reply
 2. caligula

  De eerste Bad Boys was nog leuk, en heeft nog iets wat op een film trekt. Bad Boys II slaat op niets, tenzij je moet lachen met tieten van dode vrouwen, wagen die over lijken heenrijden, schade veroorzaken met sportwagens, homo vs hetero-mopjes,… Dat ‘toevallig’ de beeldschone zus van Lawrence – die een relatie heeft met Smith – underground flikkenwerk verricht is zo van de pot gerukt. En ik zou het nog vergeten, de mop met het zwembad. Meer van dit in het derde deel, no thanks.

  Reply
 3. Miiki

  Ben wel nieuwsgierig naar Transformers. De trailer ziet er bangelijk uit. Optimus Prime ziet er bangelijk uit. Het zijn tegenwoordig allemaal sequels wat de klok slaat… :s

  Reply
 4. the lover

  zijde golle gek!!!!! bad boys 2 is een van de zaligste films ooit. de actie gecombineerd met e humor is zalig en die da der nie van houde to t daar aan toe maar ge moet ook nie altijd alles afbreke. trouwes nie iedereen houd van romantische drama’s eh

  Reply
 5. pascal

  vet goed

  mensen die van actie houden zijn weg van bad boys 3

  wat cilugula of what the fuck hij mag heten betreft kerel huur een roman van een film en zeik niet over bad boys 3 want je weet duidelijk niet waar het mom van actie films onder wordt verstaan

  Reply
 6. johan

  een remake van the birds en een sequel van friday the 13th?? definitely a hater…

  Reply
 7. G

  Mensen Bad Boys is gewoon de Shit !!!
  als je niet van zulke films houdt is comedy en actie niet jou shit

  dan hou je het maar op een Roman of drama ofsjo of ga dan maar ff iets anders doen !!!!

  maar voor de mensen die wel down zijn met BAD BOYS … What Chu Gonna do when bad boys 3 is coming 2 u !!

  Reply
 8. Philou

  Bad boys is de shizzle?
  Bad boys is de shit??
  Ofsjo???

  Vertel me niet dat je de ene of de andere blanke wannabe-gangsta-rapper bent hé. Ik krijg in mijn videotheek veel van dat soort kereltjes. Hun definitie van een goede film is heel simpel. Geweld, slang, booty, en eventueel wat rap.

  Feit:

  -Bad boys 1 was best leuk. Hij staat zelfs in mijn favorietenlijstje van aktiefilms.

  -Bad boys 2 was niet “de shit” maar gewoon shit. Mijn verwachtingen voor deel 2 waren hoog, dat geef ik toe. Maar de film was heel onsamenhangend. Ik stelde mezelf tijdens het bekijken ervan regelmatig de vraag “gaat dit stomme filmpje nog lang duren?”. Deel 2 komt dus qua kwaliteit nergens in de buurt van deel 1.

  Volgens mij vonden dus enkel pubertjes die snel tevreden zijn en volwassenen zonder filmkennis deze film goed.

  Maar ja,… smaken verschillen hé. 🙂

  Ik sta dus aan Caligula zijn kant in deze discussie.

  Ik zie trouwens genoeg aan de reacties en schrijfstijl van zij die pro bad boys 2 zijn (wat cilugula of what the fuck hij mag heten…/en die da der nie van houde to t daar aan toe maar ge moet ook nie altijd alles afbreke.) dat het hiet niet echt om volwassen mensen gaat.

  Reply
 9. G

  Nee gelukkig ben ik niet zo’n blanke rapper cuz i aint white !
  maar nee ik hou niet alleen van zulke films ik hou bijna van alles(van Love &basketbal, man on fire, Friday stomp the yard, dangerous minds, blackhawk down) maar iedereen heeft zijn eigen humor he

  Maar je hebt gelijk BB1 was Beter als BB2

  en toch kijk er naar uit om BB3 te zien ondanks dat 2 al iets slapper was ( nou blij ) 😛

  maar wil eigenlijk eerst I AM LEGEND Zien van willsmith!

  Lang leven de discusies

  Groetjes !

  Reply
 10. Spanjard

  Bad Boys is tha BOMB!! Tot nu toe zijn alle Bad Boys films goed geweest, dus zal de 3e dat ook wel zijn. Dus die zielige ventjes die zeggen dat Bad Boys niet vet is of iets in die zin, moeten hun bek houden!!

  Reply
 11. caligula

  het intellectueel niveau van die laatste commentaar weerspiegelt meteen het niveau van de film, dus: I rest my case.

  Reply
 12. Brian (van een videotheek)

  Volgens mij wordt het een vervolg,hij wordt op gewekt megatron dus, door een bal in de ruimte.

  Kijk de trailer

  Reply
 13. k3ller8wn

  die ball is volgens mij unicron

  Reply
 14. k3ller8wn

  die ball is volgens mij unicron

  Reply
 15. basie15

  die ball is inderdaad unicron unicron is een transformer die in een planeet kan veranderen maarja

  ik heb er zin in transformers2

  Reply
 16. basie15

  unicron wekt megatron op maar dan word megatron een tank en heet hij niet megatron maar galvatron of zo

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *