Michelle Ryan wordt Bionic Woman

Kijk eens aan. Terwijl iedereen stond te wachten op de filmversie van de “The Six Million Dollar Man” met een mogelijke Jim Carrey in de hoofdrol, zien we dat de “The Bionic Woman” misschien nog eerder in de startblokken zal verschijnen. En dat is toch wel opmerkelijk gezien dit project eigenlijk niet echt eerder was opgevallen. En de actrice die de rol van de bionische vrouw zal vertolken wordt volgens BBC de EastEnders-actrice Michelle Ryan.

Former EastEnders star Michelle Ryan has landed the lead role in a remake of 1970s TV show The Bionic Woman. The 22-year-old, who played Zoe Slater in the BBC soap for five years, beat a host of Hollywood names to the role, according to industry paper Variety. She will play Jaime Sommers, a tennis professional whose body is rebuilt with electronic parts after an accident, giving her superhuman abilities.

Heeft deze film slaagkansen? Zeer zeker. Het is een populaire spin-off die wel in Europa furore maakte met de charmante Lindsay Wagner in de hoofdrol. Zolang ze het maar ernstig nemen en er geen spoof van maken, eventueel met een aantal character-aanpassingen die meer aan onze tijdperk is aangepast. De actrice die ze hebben gekozen voor de rol is ook een bloedmooie vrouw die eerder nog tezien was in de film Cashback (2006). Hoewel, een grote rol had ze niet en ik kan me haar niet voor de geest halen in een leading role. Vrouwelijke superhero’s hebben in het verleden ook niet echt kunnen overtuigen. We zullen moeten afwachten wat het geeft. Ik hoop in ieder geval dat “The Bionic Man” nu ook wel wordt gereanimeerd.

2 Comments

  1. Mike's Webs

    Very nice…. in ieder geval wordt er gedacht aan interessante visuals bij deze flick. Je hebt gelijk dat de films rond superheldinnen wat tegenvallen – net als in de strips eigenlijk. Hoewel ik Elektra wel een interessante martialartsflick vond moet ik zeggen. Veel boeiender dan ik had verwacht.

    Reply
  2. dave

    ik denk dat die bionische hond er ooit is geweest maar deze is ook snel afgevoerd geweest. Zou inderdaad wel een goed idee zijn om de twee bionische figuren te combineren al was het maar om dat cliché van de tegenvallende superheldinnen-films tegen te gaan.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.