Wild Hogs, oude mannen op een Harley

Iemand zin in een slapstick-roadmovie met John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence en William H. Macy op hun motorvoertuigen? Dan is deze Wild Hogs (2007) voor de schaamteloze quilty pleasure bij uitstek. Zelfs begin ik de wenkbrauwen te fronsen als ik de naam van Tim Allen hoor vallen, maar Martin Lawrence slaagt er altijd wel in om mij te doen lachen. Misschien de ideale film om eens te huren op een dood moment. De film is in beeld gezet door Walt Becker (Van Wilder).

Korte inhoud: Een groep vrienden van middelbare leeftijd met een doorsnee leventje brengt hun vrije tijd door met het rijden op hun stoere ‘bikes’ en het zich identificeren met de wereld van de échte motorrijders. Wanneer ze op een reisje per motor in New Mexico belanden en het daar aan de stok krijgen met de bende Del Fuegos, wordt het opeens allemaal een stuk minder leuk.

Wild Hogs trailer

De trailer van de film is uiteraard een verzameling van alle fratsen die je maar kan bedenken met bikers. Ik zeg niet dat de film vervelend zal zijn, maar veel moet je er toch niet van verwachten. In de film wordt er weliswaar niet gesproken over Hells Angels, maar wel van Del Fuegos. Naar het schijnt zou de beruchte motorbende een klacht hebben ingediend tegen Disney op het gebruik van hun naam, en werd deze maar gewijzigd. Enfin, dat lees ik toch in de persnota’s. Sinds wanneer lezen die Hells Angels filmscenario’s? De film zou ergens in april van dit jaar in de zalen moeten spelen.

5 Comments

 1. Mulder

  de trailer is wel grappig, maar het zal inderdaad niet van het niveau zijn van een Wedding Crashers. John Travolta is trouwens niet echt een garantie op een geslaagde prent. Deze acteur neemt gewoon elke rol aan die ze hem aanbieden.

  Reply
 2. Miiki

  is tegenwoordig een garantie op een poepsaaie film.

  Reply
 3. lydie

  Wij hebben met de kempense chapter de avant premiere van de film gaan zien, het is de moeite om deze te film te gaan bekijken, het is een toffe film en verdient 10/10, eindelijk is een leuke film.

  Reply
 4. Cora

  Leuk, onderhoudend, grappig, met momenten hilarisch. O.K., het verhaal zelf heeft is niet van mega-niveau, maar met verstand op 0 en gewoon lachen kan ook een leuk avondje film zijn. Gewoon kijken die prent !

  Reply
 5. Fabienne

  Heel goede film, wie een avondje lachen wilt moet erheen gaan. Wie gewoon helemaal weg is van motoren kan zich ook vermaken. XxxXxXxx Fabienne

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *