Mr. Brooks met Kevin Costner en Demi Moore

Mr Brooks poster

En hier gooien ze een actie-thriller op de markt met maar liefst twee Oscar-winnaars. Het gaat om Mr. Brooks (2007), met Kevin Costner als een man die verslaafd is aan moorden. En nog steeds in haar comeback zien we Demi Moore als een detective. Een duidelijke acteursfilm waar de regisseur, Bruce A. Evans (die zijn regiedebuut maakte met Kuffs), eigenlijk nauwelijks van tel is. Evans schreef ook het scenario voor de mega-flop Cutthroat Island (1995) en waarmee alle studio’s niets meer van piratenfilms wilden weten tot Jack Sparrow werd uitgevonden.

Korte inhoud: Een gehaaide moordenaar (Kevin Costner) gaat bijna met pensioen. Zijn alter ego (William Hurt) dwingt hem echter door te gaan. Op het moment dat hij door de politie wordt opgejaagd wordt hij gechanteerd door een getuige die hem onderwijst in de kunst van het moorden. Een taaie detective (Demi Moore) slaagt erin om de aandacht van de moordenaar af te leiden. Er ontstaat een symbiotische relatie tussen de detective en de serie-moordenaar…Hier is de trailer.

En in die wacko casting zien we ook Marg Helgenberger (beter bekend als de CSI agente Catherine Willows) en Dane Cook moet voor nog wat meer afwisseling zorgen. De trailer zelf ziet er behoorlijk popcorn uit met naar het einde toe een sprenkeltje hoop op een vermakelijke en intrigerende prent. De film zou op 13 juni bij ons in de zalen moeten verschijnen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *