Het Gremlins 3 gerucht

Ow yes, they will be back! Volgens de mensen van MovieHole zit er een Gremlins 3 in de maak. Ik ben verzot op de eerste Gremlins (1984). Sure, it is cheesy, maar het is gewoon dikke fun en heel sfeervol. De muziek van Jerry Goldsmidt komt spontaan bij me op wanneer ik Gremlins hoor en de Steven Spielberg touch was ook duidelijk zichtbaar. Hoe dan ook, regisseur Joe Dante heeft uitstekend werd geleverd en veel van zijn films zijn voor mij classics. De sequel Gremlins 2: The New Batch (1990) is dan weer één van Joe Dante’s grootste teleurstellingen. Nochtans heeft de film zijn momenten. Er zitten ook hier een aantal memorabele en hilarische scènes, maar de film heeft iets teveel gremlins en veel te weinig verhaal. Maar nu wordt er dus gedacht aan een derde deel.


010203

© Warner Bros. & Amblin Entertainment

While my source isn’t based at Warner Premiere – the newly reformed direct to DVD arm of the Burbank boys – he can confirm that there has been a bit of talk about another Gremlins film in recent years at Warner, and believes the project may have been suggested as a ‘Warner Premiere’.

“The talk has been going on for quite some time”, the WB source says of a third Gremlins film, which many speculate will utilize CGI rather than puppetry. “I think that’s all it is at the moment. Talk.

Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste regisseur – Robert Zemeckis, Alfonso Cuarón of een Chris Columbus – deze film een succes kan worden. Ik vind wel dat het accent op de humor en de fantasy moet liggen. Er een horrorfilm van maken zou spijtig zijn. Gremlins are no Critters. Maar wat vinden jullie? Zien jullie een Gremlins 3 zitten?

***Related Post***
18/01/2013: Warner aast op Gremlins reboot
06/02/2010: Chris Columbus doorprikt Gremlins/Goonies geruchten

10 Comments

 1. gellimo

  ik zie een vervolg wel zitten ik vond de films vroeger al leuk maar ik hoop net als u dat ze er geen horror gaan van maken laat het leuk blijven . wacht nu echt af voor gismo nog eens te zien

  Reply
 2. M.Braam

  WOW dit lijk mij me echt gaaf, elk jaar met kerst komt deze film voorbij en dan nu misschien een vervolg GEWELDIG gewoon ….

  Reply
 3. Miiki

  ik heb de tweede gremlins zelfs nooit gezien. Maar de eerste was wel een leuk filmpje. Personages waren wel leuk en de gremlins zagen er ‘echt’ uit. Hopelijk niet teveel CGI crap!

  Reply
 4. Arne Keustermans

  De poppen was wat de films zo écht maakte, ik vrees dat cgi gremlins nooit dat effect gaan hebben. Kijk maar naar de cgi Yoda in Episode III. Geef mij de pop maar, hoe goed hij ook gemaakt is met de computer. De charme valt volledig weg, alsook die kleine imperfecties die het écht maken.

  Alsvoor de twee gremlins films, de eerste was lekker creepy en de tweede wordt vooral door de humor bijeen gehouden. Dit was waarschijnlijk een bewuste keuze, want een twee horrorfilm maken, zou waarschijnlijk niet gelukt zijn. Veel nieuwe dingen konden ze niet toevoegen. (Was nu al niet het geval in deel2, maar het was wel grappig)

  Liever geen gremlins 3 eigenlijk, al die nakomertjes beginnen mijn strot uit te hangen, want 90% van die films doet het origineel oneer aan.

  Reply
 5. Daiske

  Echt leuk deel 3, maar idd het zouden poppen moeten zijn, ben zelf mega fan van muppets en het heeft gewoon wat. Het zit er natuurlijk niet in, maar deel 1 was griezel (voor toen der tijd) ze zouden wel weer naar die kant kunnen gaan Gizmo als evil Gremlin, maar daar is hij te lief voor. Dus eten na 24.00 zal er wel niet in zitten.

  Reply
 6. reinier

  top, maar alleen met joe dante als regiseur en deze heeft al te kennen gegeven er geen zin in te hebben wanneer er gebruik gemaakt wordt van cgi.

  Reply
 7. Romy

  Natuurlijk die lieve Gizmo terug op het doek, helemaal leuk, maar geen horror

  Reply
 8. jakker gremlin

  leuk nog een deel maar er moeten meer gremlins in
  en een hoop lype figuren een 2 gremlins die de baas
  zijn en meer humor

  Reply
 9. Michelle

  Is het nog steeds serieus? Nooit meer wat van gehoord namelijk.. En de Gremlins moet geen hele grappige pluizige film worden, de eerste film is namelijk best wel eng eigenlijk.

  Reply
 10. R. Martins

  Een derde deel, lijkt me erg gaaf maar we moeten nog zien de regiseur de”Gremlin magie” op het doek weet te krijgen en om eerlijk te zijn betwijfel ik dat sterk, sequells rekenen vaak op een al bestaande fanbase voor inkomen.

  En op de vraag of het een horror moet zijn of niet? Voor een deel , ja : zoals het eerste deel, een goede mix tussen horror en humor. Gremlins zijn eng, je hoort af en toe schrikmomenten te hebben in mijn mening.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.