Shrek the Third trailer

Shrek the Third

Hier is een zalig teaser-trailerke van Shrek the Third (2007), het derde en vooralsnog laatste deel van de geslaagde Shrek-trilogie van Dreamworks. Hoewel er al geruchten circuleren van een Shrek 4. De eerste film bracht in de States een kleine 270 miljoen dollar op. De sequel deed daar nog een schepje bij met een bioscooprecette van 437 miljoen dollar. De film komt in de States uit op 14 mei 2007, en dat is precies één week voor Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007). In deze periode zou overval op een bioscoopcomplex wel eens meer geld kunnen opleveren dan een bankoverval.

Korte inhoud: De koning, Fiona’s vader (John Cleese), komt plotseling te overlijden. Shrek is zodoende de dauphin die het koninkrijk moet gaan leiden. Echter, hij heeft geen zin in de verantwoordelijkheid; wat moet hij doen? Uiteindelijk besluiten Shrek (Mike Myers), Fiona (Cameron Diaz), Donkey (Eddie Murphy) en Puss in Boots (Antonio Banderas) op zoek te gaan in het koninkrijk naar een nieuwe en “bekwame” koning, die de taak en verantwoordelijkheid wel op zich wil nemen. In ieder geval zou koning ‘Artie’ (Justin Timberlake) een goede keuze blijken.

Hier vinden jullie de trailer.

En gezien de koning snel sterft zal er waarschijnlijk geen Monty Python reünie zijn in het derde deel. Het had nochtans mooi geweest. Hoe dan ook blijft Shrek één van de grappigste animatiefilms die ik ken. Zoals ik al zei, zou Shrek 4 een mogelijk vervolg zijn, indien de bioscooprecette van het derde deel niet ontgoochelt. Naar verluidt zou Shrek dan met zijn gezelschap stuiten op een tele-tijdmachine. De spin-off Puss in Boots: The Story of the Ogre Killer zou gepushed worden naar 2010. Shrek the Third komt bij ons uit op 20 juni 2007.

1 Comment

  1. carl

    Na een rustig weekendje zijn we terug op post! Zaterdag ben ik naar Deja-Vu gaan kijken. Een steengoeie film vond ik en heel leuk om te zien om dat ik binnen 3 maand ook in New Orleans ben.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.