I’ll Never Die Alone, van de García Bogliano broers

No Morire Sola

Het leuke aan YouTube is dat ze vaak de eersten zijn die een filmtrailer in het openbaar brengen. Vaak in slechte kwaliteit, maar zo hebben ongeduldige fans al een idee van wat hen te wachten staat. Ook van independent filmproducties, die in de meeste gevallen niet kunnen genieten van professionele distributie-kanalen. Dit is het geval van I’ll Never Die Alone (No Morire Sola), de nieuwe film van Adrián García Bogliano.

De opnames zouden begin februari van start moeten gaan, en wordt een Spaans-Argentijnse-Amerikaanse independent co-productie. Het scenario werd geschreven door Adrián en zijn oudere broer Ramiro, en je kan al wat nieuws rapen (als je tenminste een woordje Spaans spreekt) op hun persoonlijke weblog. De film draait rond een man die het recht in eigen handen zal nemen.

Voor de mensen die nog nooit hebben gehoord van de broers García Bogliano, raad ik hun vorige prent aan, de horrorfilm 35 Steps (2006) (36 Pasos), gemaakt met een belachelijk productiebudget van 5’000 dollar, en waarvan jullie hier de gave trailer kunnen bekijken die eigenlijk de gehele film is, achterstevoren en in snel tempo. Ik heb de film gezien zonder ondertitels, en mijn Spaans is verschrikkelijk, maar ik heb er toch van genoten. Hieronder vinden jullie dus de teaser van nieuwe prent, en het ziet er naar uit dat het al even grimmig zal worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *