The Grandfather of Soul, 3D kortfilm

James Brown heeft ons verlaten, maar zijn vurige spirit leeft verder, ook bij een aantal animatoren die onlangs een schitterend 3D-animatiefilmpje hebben gemaakt. Ze benaderen op die manier de ziel en de energie van het nummer I Got You via een soort videoclip van een oude man die zich in de intimiteit van zijn kamertje (…of dat denk ik toch) laat meeslepen door de groove van de muziek. De animatie is zo verbluffend dat ik me gedwongen voelde om dit toch even met jullie te delen. De textuur en de belichting is zo knap, maar ook de montage en de valse diepte-onscherptes in het filmpje zijn heel slim. Het zal zeker een glimlach op jullie gezicht aftekenen, zoals dat het geval was bij mij. Het filmpje is gemaakt door Keytoon Animations Studio en draagt de titel: The Grandfather of Soul. Enjoy!

The Grandfather of Soul
***klik op de afbeelding voor de kortfilm, wacht een aantal minuten voor download***

***Related Post***
08/12/2006: James Brown biopic

1 Comment

  1. Mike's Webs

    Inderdaad groovy animatie…! May James B. rest in peace…

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *