Guillermo del Toro, Alfonso Cuarón en Alejandro González Iñárritu praten over hun films

Een gesprek met drie Mexicaanse regisseurs die elk op hun manier een nieuwe wind laten waaien in het filmlandschap met stuk voor stuk adembenemende prenten. Hieronder vinden jullie een uitzending van Charlie Rose, waar de host een gesprek voert met Alejandro González Iñárritu (Babel, 21 Grams, Amores Perros), Alfonso Cuarón (Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Y tu mamá también) en Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, Hellboy, Blade II, Cronos). De uitzending duurt 56 minuten, maar in het begin zitten er wel wat tv-spots. Vanaf de 4de minuut beginnen de filmfragmenten. Geniet van het indringende gesprek en leer van de nieuwe filmmeesters hoe zij hun films en deze van hun collega’s bekijken. Let ook op de band die er bestaat tussen deze filmmakers. Een dergelijke relatie zou vrijwel ondenkbaar zijn tussen bekende Belgische regisseurs. Maar zo zie je ook eens de voordelen van een dergelijke relatie. Respect!

***Related Posts***
16/12/2006: De Beste en Slechtste Films van 2006
29/11/2006: 6 minuten van Pan’s Labyrinth
11/11/2006: Children of Men review
12/09/2006: Pan’s Labyrinth, korte inhoud + trailer
09/09/2006: Children of Men, korte inhoud + trailer
29/07/2006: Babel, korte inhoud + trailer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *