Volkswagen tuning met Peter Stormare

Net zoals de films in de bioscoop vroeger werden onderbroken door commercials, probeer ik dat jeugdtrauma enigszins te verwerken op deze filmblog, maar dan wel met smaakvolle filmpjes. Deze keer viel mijn oog op de campagne voor Volkswagen. Niet als leedvermaak voor de massa-ontslagen, maar wel om aan te tonen dat de aanpak van de Duitse autofabriek toch wel verschilt van die van VW-Vorst. In het filmpje zien we ook de charismatische acteur Peter Stormare (Fargo, Minority Report, Bad Boys II) aan het werk die de “hippe” VW-tuning illustreert. Of deze MTV-pimp-my-car aanpak ook bij ons zal overwaaien is nog maar de vraag, ik heb me in ieder geval kostelijk geamuseerd. Let wel, er is zichtbaar heel wat minder personeel voor nodig.

3 Comments

 1. P4T

  Nee, k ad ze nog niet gezien, echt vree wijs gdn 😀
  Dat van het blind typen, weet niet hoe et op te lossen …
  Verder nog een spetterend 2007 toegewenst!!

  Reply
 2. P4T

  Die fonts staan bijna overal ma er staat nooit een kleur achter altijd een lettertype of iets anders…
  color : #000000;
  font-family : Verdana,Helvetica,Arial;
  font-size: 10px;
  font-weight: bold;

  Reply
 3. P4T

  Tis gelukt!! merci daarvoor, verder een spetterend 2007 toegewenst!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *