Ocean’s Thirteen teaser trailer & poster

Oceans Thirteen poster

Hoe zit het trouwens met de crew van Danny Ocean? Wel, die hebben zopas hun eerste poster vrijgegeven voor de opkomende Ocean’s Thirteen (2007) van Steven Soderbergh. En neen, ze zijn niet met 13, wel met 11 + hun aartsvijand Terry Benedict (Andy Garcia).

In de cast treffen we ook Al Pacino aan en dat zorgt meteen voor wat extra aandacht, die de film goed kan benutten na de magere Ocean’s Twelve (2004), en het verlies van Julia Roberts en Catherine Zeta-Jones die de prent deze keer niet komen opsmukken met vrouwelijke elegantie. Ellen Barkin zal deze lacune moeten opvullen, naar het schijnt het oudere lief van Linus Caldwell (Matt Damon).

Korte inhoud: Wanneer casino-eigenaar Willie Banks (Al Pacino) Oceans vriend Tishkoff (Elliott Gould) belazert, komen Ocean (George Clooney) en zijn handlangers in actie om hem terug te pakken. Ze hebben het gemunt op een aantal kostbare diamanten van Banks die zich in Las Vegas bevinden.

Ik denk wel dat deze film iets beter zal zijn dan de vorige. Het wordt de laatste Ocean-film voor Soderbergh en hoewel Pacino de laatste tijd geen garantie is op een goede film, blijft hij toch veeleisend. Pacino zal niet meedoen als zijn personage niet sterk genoeg is. Veel slechter dan Ocean’s Twelve kan hij niet zijn. Ocean’s Thirteen komt uit bij ons op 20 juni 2007. Hier hebben jullie trouwens de teaser trailer.

***Related Posts***
08/05/2007: Nieuwe Ocean’s Thirteen posters
31/03/2007: Ocean’s Thirteen trailer
29/03/2006: Ocean’s Thirteen casting
26/10/2004: Ocean’s Twelve, een magere sequel

2 Comments

 1. tagoean

  Akkoord de poster heeft wel iets, maar een derde oceans film daar zit ik HELEMAAL niet op te wachten.
  Ik wist zelfs helemaal niet dat die eraan zat te komen!

  Reply
 2. Miiki

  oceans 11 was goed maar 12 was zwaar belabberd, schaamtelois terend op het succes van de eerste film en het sloeg nergens op sloeg. Daardoor heb ik eigenlijk ook bitter weinig hoop voor 13. Trouwens niet meteen een geluksgetal.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *