Smokin’ Aces van Joe Carnahan

Joe Carnahan, de regisseur/scenarist van de ijzersterke misdaad-thriller Narc (2002), is terug met een nieuwe actie-prent, Smokin’ Aces (2007), met Ben Affleck, Ryan Reynolds, Peter Berg, Ray Liotta, Jason Bateman en Andy Garcia in de hoofdrol. Er is tevens een klein rolletje weggelegd voor zangeres Alicia Keys, en ze ziet er al even smoking hot uit als de film.

smokin_aces_01 smokin_aces_02

Korte inhoud: Wanneer de verraderlijke Las Vegas illusionist Buddy Israel een getuige van de staat tegen de maffia wordt, is hij onmiddellijk het doel van talloze criminelen die hem willen ombrengen. De FBI probeert hem te beschermen, maar Buddy besluit voordat hij lang moet verdwijnen, nog even de bloemetjes buiten te zetten in de plaatselijke casino’s … Hieronder vinden jullie de trailer van de film.

smokin banner

De eerste film die ik heb gezien van Carnahan was de kortfilm Ticker (2000), en ik was meteen verkocht voor zijn stijl van filmen en zijn gevoel voor ritme en spanning. Nadien heb ik Narc gezien en ik wist meteen dat we nog veel van hem zouden horen. En in plaats om hetzelfde pad te bewandelen als zijn vorige prenten, snuift hij deze keer de acid op van Guy Ritchi, de stijl van Luc Besson en de virtuositeit van Tony Scott, en geeft dit alles een Carnahan-touch. Deze prent zal geen oscars winnen of een prijs voor originaliteit, maar ik garandeer 100% entertainment. Dit is het soort films die elk mes uit de keuken naar je hoofd slingerend en eindigt met de frigo en het fornuis. Ladies and Gents, the new Quentin Tarantino has arrived ! De film komt bij ons uit op 28 februari 2007.

3 Comments

 1. Miiki

  Naar het schijnt zou Ben Affleck maar weinig screentime hebben, waarschijnlijk maar een bijrol, misschien wel een hele goeie bijrol zoals in Hollywoodland.

  Maar wat wil je ook met zoveel personages in een film. Trailer ziet er veelbelovend uit. Laat deze maar komen.

  Reply
 2. Mike's Webs

  Hey Dave, Ik zal alvast gaan broeden op mijn top 10 van 2006. Er schieten me nu al een paar films te binnen 🙂
  Wat mij betreft zijn de meeste films waar Ben Affleck in speelt de moeite van het kijken waard. (Oke, Gigli was echt verschrikkelijk). In tegenstelling tot wat veel mensen vinden heeft Ben een groot bereik als acteur. En dat zeg ik natuurlijk niet alleen maar omdat hij en Kevin Smith dikke maatjes zijn 🙂

  Reply
 3. Mike's Webs

  @dave: ik vond Jersey Girl ook een beetje minder, wat voornamelijk komt door het disney-familie-gevoel dat in het laatste half uur overheerst. Wel mooie rollen voor Affleck en Tyler… trouwens. En dat meisje speelde ook erg goed.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *