The Painted Veil, Hannibal Rising en Ratatouille poster

Drie nieuwe posters om de nieuwe week mee te beginnen. De eerste in het rijtje is die van The Painted Veil (2006) van John Curron, een romantisch drama met Naomi Watts en Edward Norton in de hoofdrol. De poster zelf geeft al meteen aan wat je van deze film kan verwachten. Rust, mooie decors, en een “verliefd” koppel.

Korte inhoud: Een jong Engels paartje trouwt haastig met elkaar. Zij verhuizen vervolgens naar Hong Kong waar de relatie op de proef wordt gezet. Uiteindelijk leidt het naar heel wat wrijvingen wanneer hij te veel tijd besteedt aan zijn onderzoeksactiviteiten in plaats van zijn tijd met haar door te brengen. Zij komt er na een affaire via zelf-bewustwording achter dat zij iets anders wil. Haar nieuwe toewijding om de strijd aan te binden tegen de cholera, brengt haar op reis richting China. Een onverwachte kans op herstel van hun verhouding doet zich daar voor… Hier vinden jullie de trailer.

The Painted Veil Hannibal Rising Ratatouille

De tweede poster is die van de nieuwe Hannibal Lecter film, de prequel Hannibal Rising (2007). Voor de mensen die Hannibal van Thomas Harris hebben gelezen, die door Ridley Scott werd verfilmd, zullen eigenlijk al een vaag idee hebben van wat ze mogen verwachten van deze prequel. In het boek stonden namelijk uitgebreide passages over de jonge Hannibal Lecter – die helaas niet werden verfilmd. Het masker zelf kwam niet ter sprake, maar blijkbaar zal dit dan weer iets te maken hebben met de Aziatische vrouw (gespeeld door Gong Li) die hem zal opvoeden. De nieuwe poster heeft in ieder geval heel veel weg van de Hannibal (2001) poster, waarbij we een close-up zien van het gezicht van de Lecter. De film komt bij ons uit op 7 februari 2007.

De laatste is die van de nieuwe Pixar-prent Ratatouille (2007). Ratatouille is een rat die onder een restaurant in Parijs woont. Hij is anders dan de andere ratten, hij houdt namelijk niet zo van de riolen en van vuilnis eten. Hij verlekkert zich op het beste eten dat hij kan vinden. En daarvoor moet hij serieus wat risico’s nemen.

De trailer ziet er in ieder geval al even leuk uit als de poster en de animatie, de shading, de textuur, de kadrages en de dialogen zijn opnieuw wat je wel kon verwachten van Pixar: simpelweg uitmuntend. Ik kijk echt uit naar deze animatie, meer dan bij Cars het geval was. De releasedatum voor België is 25 juli 2007.

***Related Posts***
21/02/2007: Hannibal Rising filmbespreking
03/11/2005: Foto van Hannibal Lecter prequel
30/09/2005: Villain Top 50
30/03/2005: Gong Li in de Hannibal Lecter prequel
29/10/2004: Terugkeer naar de jeugd van Hannibal Lecter
28/09/2004: Analyse van Manhunter, Silence of the Lambs, Hannibal & Red Dragon

2 Comments

 1. matthys

  Ratatouille ziet er grappig uit. Het concept van de rioolrat die geen smerigheid wil eten doet me een beetje denken aan Antz waar Z geen zin had om te werken.

  Hannibal Rising ziet er anders ook wel leuk uit, maar ben zo al een beetje uitgekeken op het personage.

  Reply
 2. Aless

  Hopelijk weet Bird weer hetzelfde kunstje te flikken zoals met The Incredibles. Jammer dat we nog zo lang moeten wachten.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *