Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End

Eerder nog maakte Johnny Depp bekend – zolang het script goed is – klaar te zijn voor een Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides. Orlando Bloom zal in deel 3 blijkbaar sterven dus veel van hem zullen we niet meer zien en blijkbaar wil Keira Knightley er na de derde film er ook mee stoppen, of dat heeft ze toch duidelijk gemaakt aan de producent Jerry Bruckheimer. De actrice wil zich richten op meer ‘volwassen’ rollen, meldt IGN.

“I’ve been playing this girl since I was 17. I’m 21 now and I’m onto very different things, but it’s fun to try to invest Elizabeth [Swann] with some rebellious spirit … But what I’m doing in Atonement (2007) is very different. I mean, she is a grown-up woman!”

De Oscargenomineerde Knightley heeft vandaag haar laatste scène gedraaid als Elizabeth Swann voor het derde deel Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007). Dat Orlando niet meer mee zal doen, daar kan ik nog mee leven, maar het zal toch wel vreemd aanvoelen zonder Knightley. Ik bedoel, in deel 2 had je zelf een begin van een mogelijke relatie tussen Jack Sparrow en Elizabeth Swann. Betekent dat zij dan misschien in deel 3 definitief afscheid van hem zal nemen…? Spijtig…

Na dit bericht weet ik zelfs niet of Johnny Depp nog staat te springen om alleen verder te doen – want het argument dat het script goed moet zijn moet je toch wel met een korrel zout nemen. Het script wordt vooral bekeken of het goed is voor de carrière van Johnny. Het script van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) was trouwens niet bepaald een “goed” script. Er stak veel geld achter en iedereen van de cast deed opnieuw mee. Nu liggen de kaarten toch iets anders. Het zou misschien wel kunnen dat de ‘kip met de gouden eieren’ haar laatste ei zal leggen …

Update 02/09/2008: We zijn ondertussen zoveel maanden verder maar Keira Knightley heeft nogmaals bevestigd dat ze geen zin heeft om in een nieuwe Pirates of the Caribbean-film te spelen. En wie kan haar ongelijk geven na het afschuwelijk slechte At World’s End. De 23-jarige actrice speelde in drie films de rol van Elizabeth Swann en zegt in klare bewoordingen dat ze zelfs als de producers het haar mooi zouden vragen, niet meer naast Johnny Depp en Orlando Bloom wil spelen. “Het was prachtig, een schitterende uitdaging en die films waren buitengewoon, maar neen. Ik denk dat mijn piratendagen geteld zijn”, zei Keira heel beleefd in de tv-show Access Hollywood.

***Related Posts***
07/10/2008: Depp krijgt $75M voor Pirates of the Caribbean 4
18/06/2007: Chinese censuur knipt Chow Yun-Fat uit At World’s End
30/05/2007: Pirates of the Caribbean: At Worlds End breekt records
20/03/2007: Pirates of the Caribbean: At World’s End trailer
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End
08/09/2006: Pirates of the Caribbean breekt de 1 miljard dollar grens
10/07/2006: Pirates of the Caribbean berooft Superman Returns zijn 1e plaats
07/07/2005: Keith Richards in de Pirates of the Caribbean sequel ?

53 Comments

  1. Miiki

    Ik heb er zelf niets tegen dat Jack Sparrow de enige is die overblijft. Ik vraagt ook in de vorige 2 delen alle aandacht. Mits zijn acties niet te geforceerd worden, zoals je dat had in de vorige film.
    Knightly ga ik wel missen. Ik vraag me nu wel af of ze deel 3 nu snel zullen herschrijven na haar mededeling.

    Reply
  2. crazy lizzy

    graag kwam ik tussen uw linkjes te staan,ik geef er u ook direct een .lieve groetjes van lizzy.

    Reply
  3. mariska

    ja, daar ben ik het mee eens, het zou toch wel heel jammer zijn als keira er mee stopt, ze zijn samen toch het magische drietal en als er twee weggaan blijft er nog maar 1 over!……..
    ……..ik hoop dat keira zich bedenkt!…………..

    Reply
  4. ikk

    ik vind het JAMMER dat will turner ( orlando bloom) dood gaat ik heb liever hem in de film dan keira

    Reply
  5. johhny depp fanneke

    dat orlando der uit gaat vinnek ni erg, maar dat ze zouden stoppen met pirates :'(
    ik ga et zo misse

    Reply
  6. Margarita

    Persoonlijk vind ik de 2 pirate films een leuke vorm van entertainment en heb ze dan ook allebei op DVD maar ik vind dat ze na de 3de wel mogen stoppen anders wordt het weer ‘TE’.

    Reply
  7. ik

    Ik vind het balen dat Orlando en Keira eruit gaan, maar ik ben nu bang dat er geen delen meer komen en dat vind ik wel heel erg

    Reply
  8. marjoleiin

    NEEEE :'[

    Reply
  9. marjoleiin

    NIe die email toevoege want hij s van me zus ik zit nu ook op haar comp wat eigelijk nie mag maar tog geef pliez maar andwoord op :

    Milona_Habbo@hotmail.com

    das de mijne

    Reply
  10. ikke

    ik ben pas 13 maar de pirates zijn mijn lievelings films die ik wel 100 keer kan kijken en dan vind ik het nog leuk
    vooral Orlando is sppr leuk!!!!!
    ik sal hem zo missen als dat allemaal waar is wat daar staat!

    et zijn egt fantasdtisch leuke films,ik zou ze gaan missen als ze egt stoppeN!!!

    Reply
  11. carolientje

    ik vind het wel jmmr dat orlando en keira er uit gaan maar liever hun dan johnny depp maar voor hem vind ik het ook jmmr

    Reply
  12. Giel

    orlando bloom is niet dood!

    heb film juist gezien 😉

    Reply
  13. Nick

    Zojuist is deel 4 al aangekondigd
    en die zal in 2009 in de bioscoop te zien zijn !

    Reply
  14. Eefiejj

    Jmmr Keira Dat ze eruit gaat waarom gaan ze niet door !!! Vind Pirates echt cool ik heb de film gezien jullie moeten gewoon door gaan Pirates of the caribbean is Lauw En Johnny Depp is niet lauw maar HOT!!! Keira Plz Think About it!!!

    Reply
  15. miss swann

    hmm het zou wel flink bagger zijn als keira er uit zou gaan en will dood zou gaan in film vier!! ze horen er al vanaf het begin bij! zonder zal film vier niets worden!

    Reply
  16. miss swann

    in deel drie had Jack Sparrow het erover dat vier mensen hadden geprobeerd om hem te vermoorden, maaar wie is de vierde?? ik weet alleen elizabeth (is ook gelukt) kapitein Barbossa en will (begin van 1e film) ik kom er ff niet meer uit! help!!!

    Reply
  17. yuna

    ik vind dat keira gewoon in deel 4 moet meespelen
    en orlando trouwens ook jammer dat ze miss niej meer gaan meespelen
    maar als johnny maar meespeelt vint ik het nog wel oke

    vucnh

    Reply
  18. stacy

    ik vind het niet zo heel erg als Keira Knightley eruit zou gaan(niet leuk), maar ik vind het echt verschrikkelijk als Orlando Bloom eruit gaat.. Dan is het meteen niet meer leuk, hij hoort gewoon bij de film. (L)Orlando Bloom(L) is toch super leuk, waarom moet hij er nou weer mee stoppen

    Reply
  19. Pak-Man

    er zijn zoveel mensen die jack zouden kunnen doden swan, lord beckett, davy jones, de keer dat ie bijna werd opgahangen, zo kan ik er nog wel een paar verzinnen

    Reply
  20. miss swann

    ja dat klopt wel, maar in de film had hij het tegen de personen die voor hem stonden, en daar zaten davy Jones en lord Beckett niet bij. wel die tia, en die man met dat glazen oog (in film 1 nog vervloekt) behalve dan will, elizabeth en barbossa…

    Reply
  21. miss swann

    en van die tia kan ik geen situatie bedenken waarin ze geprobeerd heeft om jack te vermoorden, en die kerel met z’n glazen oog had het ook niet speciaal op jack gemunt… duss ……

    Reply
  22. Valery

    ik vind dus dat Keira en Orlando echt wel gewoon mee moeten spelen. Pirates of the Caribbean is eerlyk gezegd niet wat het moet zyn zonder hun; ze zyn er ten slotte al sinds deel 1.

    Reply
  23. loveBaby's

    Waarom gaan keira en will er nu net uit
    (L):PJammer vond Keira en Will net zo leuk.
    Maar als Jack er in blijft is het ook leuk
    en doen barbossa dan nog mee
    ik weet wel dat Lord beckett en james norrington dood gaan en Gouveneur swann
    en ook Davy jones maar hun vond ik zelf ook niet zo leuk

    Reply
  24. UbeR.SgaaTjeS..(L)

    Als jullie echt pirates fan zijn moet je effe op http://www.wikipedia.nl/piratesofthecaribbean
    daar staat alles over 1,2,3 en 4
    dus
    3 dingen snap ik niet
    waarom gaat sao feng dood
    en is lord beckett nu ook slecht
    en waarom kun je niet deel 3 downloaden dat vind ik wel jammer,,,,.
    ik ben zelf al naar 3 geweest is een mooie film zeg
    vooral met die gevecht ik ben zelf een hele grote pirates film
    ik heb de films poppetje posters en ook zelf een vork mes beker bord en een slaapzak en dekenovertrek en kussen en stickers
    dus geef me alsjebliefd een download van 3 oke
    dankjewel alvast voor jullie beleefheid
    doei I am ubersgaatjes

    Reply
  25. Dreamboy

    Jammer dat orlando bloom in deel 3 dood gaat. Keire knightley is echt een hot babe. Jammer dat zij ook gaat stoppen. Ze moeten gewoon gaan spelen vind ik, want zonder hen is de film niet meer leuk!! Johnny depp doet het trouwens ook goed!!! I love Pirates of the caribbean!!

    Reply
  26. Dreamboy

    Jammer dat orlando bloom in deel 3 dood gaat. Keire knightley is echt een hot babe. Jammer dat zij ook gaat stoppen. Ze moeten gewoon gaan spelen vind ik, want zonder hen is de film niet meer leuk!! Johnny depp doet het trouwens ook goed!!! I love Pirates of the caribbean!!

    Reply
  27. miss swann

    beste dreamboy,

    hoe kom je erbij dat orlando bloom in deel drie doodgaat? de film nog niet gezien zeker?:P hij gaat inderdaad dood, maar word kapitein van de flying dutchman.. dus hij blijft wel in de film!

    Reply
  28. MovieMan

    Als je even blijft zitten tot na de aftiteling zien we dat Will Turner na 10 jaar terug keert met zijn Flying Dutchman. Hij ziet dan voor het eerst zijn zoon…. Pirates 4 kan dus beginnen met een compleet nieuwe triologie over de Zoon van Will en Elisabeth.

    p.s. Orlando en Keirah maken de film écht niet! ik zal ze niet missen. Zolang de humor, actie, mooie special effects en de oude vertrouwde Jack Sparrow er maar weer in zitten

    Reply
  29. Ronnie

    Pirates for-ever

    Reply
  30. Zero

    man keira knightley is gwoon een lkkr ding

    Reply
  31. fan

    ik vind dat orlando en keira echt erin moeten blijven zonder hun is het een stuk saaier en mischien dat film 4 niet meer komt

    Reply
  32. keshia

    will en elizabeth moeten er echt in blijven het zou echt jammer zijn als die er niet meer in zatten maar misschien komt er dan toch geen 4deel meer de3de deel heeft wel een super openeind waar vanalles achter past maar ik hoop dat er nog een 4de deel komt met Jack Will en Elizabeth

    Reply
  33. keshia

    I LOVE Pirates of the caribbean

    Reply
  34. John

    Hallo film fans,

    Ik ben zelf een enorme liefhebber van films.
    De 3 pirates delen vond ik zeer goede films, maar toch vond ik de eerste film het beste.

    Over de actrice Keira Knightley ben ik minder tevreden.
    Deze actrice wordt totaal overschat.
    Ik vind haar persoonlijk geen goede actrice en ze heeft voor mij een ietwat slechte invloed op de film aangezien ze hier niet sterk acteert.

    Dit ook mede door de acteurs die wel erg goed zijn in de film waaronder Johnny Depp. Vergist u zich niet, want Johnny Depp is een van de specialere acteurs. Johnny Depp behoort tot de klasse van acteurs:

    Al Pacino, Donald Sutherland, Robert de Niro, Geoffrey Rush, Bill Nighy, Michael Gambon, Alan Rickman, Sean Connery, Jean Reno e.a.

    Kortom ik vond Keira Knightly niet sterk in deze films.
    Orlando bloom was echter ook niet sterk, maar toch beter dan Knightly.

    Een 4de deel…

    Het lijkt me geen goed idee om nog een deel te maken, want waar is het einde?
    Het is daarmee ook bekend, dat hoe meer delen hoe zoals vaker, zwakker de film wordt.

    Je kunt “oneindig” doorgaan met zulke open-einden.
    Ik weet dat er veel mensen zullen zijn die het niet eens zullen zijn met 1 van mijn uitspraken, maar toch denk ik dat er ook mensen zijn die er zo over denken zoals ik.

    Ik wens jullie allen een plezierig leven en misschien keren wij wel terug na het 4de deel POTC.

    Greetings…

    Reply
  35. iemand

    in pirates 4 gaat orlando bloom dood.
    maar dat moet niet want hij en johnney zijn de beste spelers.
    keirra vind ik niet zo goed acteren.
    ze vinden dat keirra en johnney de 2 hoofdrolspelers zijn.
    maar ik vind johnney en orlando

    Reply
  36. iemand

    ze vinden johnney en keirra de hoofdrol spelers maar ik vind orlando en keirra.
    orlando gaat in deel 4 dood.
    maar het kon beter keirra zijn.
    want orlando en johnney zijn the best

    Reply
  37. Potc-fan

    Hallo!
    Ik ben een echte potc-fan, maar als Keira Knightley en Orlando Bloom ermee willen stoppen, lijkt me het geen goed idee om de potc films verder te gaan maken zonder hen.
    Persoonlijk vind ik de hoofdspelers Johnny Depp en Orlando Bloom.
    Johnny Depp is de béste acteur van iedereen die in de film meedoet.
    Maar als hij dan zonder Keira en Orlando moet gaan spelen, moeten er waarschijnlijk weer nieuwe personages bijkomen en word de film weer zwakker..
    Hoe meer films, hoe zwakker hij meestal word.
    IK vind Potc 3 de beste, dan de 2e en dan de 1e film.
    Niet dat ik niet zou willen dat er een 4e komt, maar dan liefst met Keira en Orlando.
    Groetjes!x

    Reply
  38. michiel

    ja 2 films na elkaar is wel vermoeient maar michien is het wel een pauze. davy is back. klaar voor pirates of the caribbean 4

    Reply
  39. lauren

    het is heel erg voor mij dat orlando en keira ermee stopt ik WAS er heel fan van

    Reply
  40. zrna

    hoe weten jullie dat keira en will er uit gaan dan?

    Reply
  41. gregg

    Keira heeft me nog gisteren gebeld. Ze doet niet meer mee.
    Maar dat wist ik al, want het stond hier en tevens ook nog vorige week op cinematical.

    Reply
  42. Johnny Depp Fan

    ik wil even zeggen dat de derde deel niet echt een einde heeft!!
    want Jack Sparrow heeft een belangrijke kaart gestolen en barbossa wil daar ook naar toe !!

    Reply
  43. Flora

    Hallo beste Pirates of the Caribbean fans.

    Ik ben ook een geweldige fan ervan!
    Ik zou het ook erg leuk vinden dat er nog een deel komt. Wel zou ik het toch anders vinden dan de eerste drie delen. Personlijk vind ik de laaste twee het leukst. Toch is het jammer dat ze Orlando en Knightly eruit halen. Het zou dan totaal anders worden. Ik hoop dat ze er nog eens goed over na gaan denken!

    Groetjes

    Reply
  44. alex

    ik denk dat als ze bloom en knightly er beiden uithalen het niet goed zal gaan. al halen ze er eentje uit dan lukt het wel.
    maar na dat stukje na de aftiteling in deel 3 denk ik dat die zoon wel bloom kan vervangen ofzo

    Reply
  45. poesman

    ik vind het niet zo erg dat bloomen knightly stoppen terwijl bloon toch wel heeeeel knap is 😉
    zolang jack en barbossa maar blijven vechten om de black peurl vint ik het het wel goed;) 😉 😉

    doeg alle fans:) POESMAN

    Reply
  46. Joris

    Ik hoop dat ze the Pirates een jaartje of 10 in de koelkast steken. De laatste was zooo vervelend dat ik zelfs van geen vierde film meer wil horen.

    Reply
  47. Thomas

    Eigenlijk wel goed dat Keira het been stijf houdt en kiest voor kwaliteit boven een vet betaalde paycheck. Ik ken trouwens maar weinig mensen die staan te wachten op een 4de Pirates film.

    Reply
  48. toli

    want barbosa leeft nog en jack heeft zn schip nog niet terug dus ja ze moeten het eigelijk nog eentje maken of dat orlando mee doet of niet dat maakt niet uit of keira dat maakt me ook niet uit wat me onzettend uitmaakt is wie die schip nou krijgt het is nou alleen maar tussen jack en barbosa maar ik hoop jack natuurlijk ik vindt hem echt fucking grappig johnny depp is echt goed in pirates of the caribbean allemaal alleen van de 2e dacht ik echt van fuck nee hij dan wordt de 3e vast saai zonder hem maar nee hij kwam gewoon terug haha

    Reply
  49. dylan

    kapitein barbossa heeft het schip weer en jack moet het kapen en da lukt nie zonder wil en elizabet ik vind da ze alebij er in moeten blijven anders loopt de film nie goed af en ja ik hoop op een grote oorlog tussen de piraten en de nette manekes anders zullen heel veel fans stoppen met kijken

    Reply
  50. Brigitte

    Keira moet mee doen, zonder haar word het niks. Hetzelfde geld voor Orlando bloom, ze begonnen met drie in de film. Dit moeten ze houden! Vooral omdat ik helemaal gek ben op deze personages ze kunnen niet stoppen! Of er moet geen deel vier komen… Het zou zonde zijn

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *