Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End

Eerder nog maakte Johnny Depp bekend – zolang het script goed is – klaar te zijn voor een Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides. Orlando Bloom zal in deel 3 blijkbaar sterven dus veel van hem zullen we niet meer zien en blijkbaar wil Keira Knightley er na de derde film er ook mee stoppen, of dat heeft ze toch duidelijk gemaakt aan de producent Jerry Bruckheimer. De actrice wil zich richten op meer ‘volwassen’ rollen, meldt IGN.

“I’ve been playing this girl since I was 17. I’m 21 now and I’m onto very different things, but it’s fun to try to invest Elizabeth [Swann] with some rebellious spirit … But what I’m doing in Atonement (2007) is very different. I mean, she is a grown-up woman!”

De Oscargenomineerde Knightley heeft vandaag haar laatste scène gedraaid als Elizabeth Swann voor het derde deel Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007). Dat Orlando niet meer mee zal doen, daar kan ik nog mee leven, maar het zal toch wel vreemd aanvoelen zonder Knightley. Ik bedoel, in deel 2 had je zelf een begin van een mogelijke relatie tussen Jack Sparrow en Elizabeth Swann. Betekent dat zij dan misschien in deel 3 definitief afscheid van hem zal nemen…? Spijtig…

Na dit bericht weet ik zelfs niet of Johnny Depp nog staat te springen om alleen verder te doen – want het argument dat het script goed moet zijn moet je toch wel met een korrel zout nemen. Het script wordt vooral bekeken of het goed is voor de carrière van Johnny. Het script van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) was trouwens niet bepaald een “goed” script. Er stak veel geld achter en iedereen van de cast deed opnieuw mee. Nu liggen de kaarten toch iets anders. Het zou misschien wel kunnen dat de ‘kip met de gouden eieren’ haar laatste ei zal leggen …

Update 02/09/2008: We zijn ondertussen zoveel maanden verder maar Keira Knightley heeft nogmaals bevestigd dat ze geen zin heeft om in een nieuwe Pirates of the Caribbean-film te spelen. En wie kan haar ongelijk geven na het afschuwelijk slechte At World’s End. De 23-jarige actrice speelde in drie films de rol van Elizabeth Swann en zegt in klare bewoordingen dat ze zelfs als de producers het haar mooi zouden vragen, niet meer naast Johnny Depp en Orlando Bloom wil spelen. “Het was prachtig, een schitterende uitdaging en die films waren buitengewoon, maar neen. Ik denk dat mijn piratendagen geteld zijn”, zei Keira heel beleefd in de tv-show Access Hollywood.

***Related Posts***
07/10/2008: Depp krijgt $75M voor Pirates of the Caribbean 4
18/06/2007: Chinese censuur knipt Chow Yun-Fat uit At World’s End
30/05/2007: Pirates of the Caribbean: At Worlds End breekt records
20/03/2007: Pirates of the Caribbean: At World’s End trailer
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End
08/09/2006: Pirates of the Caribbean breekt de 1 miljard dollar grens
10/07/2006: Pirates of the Caribbean berooft Superman Returns zijn 1e plaats
07/07/2005: Keith Richards in de Pirates of the Caribbean sequel ?

53 Comments

 1. Fan.

  ”Het script van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) was trouwens niet bepaald een “goed” script.” ”En wie kan haar ongelijk geven na het afschuwelijk slechte At World’s End.” et waren alle 3 stuk voor stuk geweldige films ! wa zit gij te zevere ; afschuwelijk slecht, geen goe script ditdat? die films hadden mega veel succes! gij kunt ze misschien ni goe gevonde hebbe ; ma da betekent ni da et ook zo is !

  Reply
 2. x

  keira & orlando [b]moeten[/b] ook echt meedoen!
  het maakt mij totaal niet uit of dat eigenlijk echt wel nodig is. ze zaten er van af het begin bij & dat moet gewoon zo blijven, zonder hun was de film niet compleet geweest!

  Reply
 3. sherrie

  Als ik eerlijk mag zijn zijn keira en orlando echt dom geweest.Pirates was wereld beroemd en ook heel erg geliefd.Disney is ook wel een beetje dom ze hebben johnny miljoenen betaalt om een 4de deel te maken maar ze hadden het geld beter kunnen verdelen tussen orlando en keira want johnny doet zeker nog wel een deel 4 aleen niet zonder hun dus waarom hem betalen en niet beter hun voor als je echt nog een deel 4 wilt.Ik zelf vind het ook echt heel erg dat er twijfels zijn voor een deel 4 want ik ben echt mega fan van die films!!!!!!!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.