Spider-Man 3

De langverwachte trailer van de nieuwe Spider-Man 3 (2007) film is on-line, en als grote fan van de Spider-Man films moet ik met een klein hartje bekennen dat hij mij niet kon overtuigen, net zoals de teaser trailer van de film me ook al niet heeft kunnen bekoren. Let wel, de visuals zijn indrukwekkend, buiten een paar shots die er iets te caroonish uit zien (maar de film is nog niet helemaal afgewerkt…). Helaas faalt de trailer om een emotionele impact mee te geven. De verwachtingen voor Spidy 3 zijn uiteraard groot, gezien het grote succes van de vorige film. Maar ik begin plots al heel wat minder uit te kijken naar deze prent na het zien van dit filmpje.

Daarnaast zien we ook de zeemzoete Kirsten Dunst, en mijn stille morbide hoop dat ze misschien zou sterven is ook om zeep. Daarbovenop duikt die grootmoeder tot ERGERNIS van ALLE Spider-Man fans opnieuw op het toneel, en dat is een gigantische afknapper. De trailer toont ook teveel en bouwt geen efficiënte intrige op en er is tevens ook geen echte crescendo. Sorry, maar Spider-Man die zijn zwart pak verscheurt vind ik nu niet meteen een scène om van achterover te vallen – of toch niet op de manier zoals ze werd gefilmd. Zelfs de muziek is niet datgene wat het zou moeten zijn. Het vertrek van Danny Elfman zal pijn doen, dat voel ik nu al.

Spider-Man 3

Uiteindelijk vind ik het bizar dat ze zoiets on-line zwieren. Spider-Man 3 zou de duurste film uit de filmgeschiedenis moeten zijn met een hallucinant bedrag van 300 miljoen dollar. Met deze trailer mogen ze op hun knieën vallen als ze 150 miljoen recette maken in de bioscoop. Als producers van de film zou ik deze trailer NOOIT hebben goedgekeurd en eisen voor een kortere trailer met een nieuwe klankband en Venom gebruiken als eindbeeld. Dit is een teleurstelling en ontegensprekelijk een klap in het gezicht voor een pak comic-book fans …

***Related Posts***
02/05/2007: Spider-Man 3 review ***½
08/03/2007: Nieuwe Spider-Man 3 trailer
10/11/2006: Spider-Man 3 teaser-trailer
11/08/2006: Spider-Man 3 hologram poster
18/07/2006: Sam Raimi toch interesse in Spider-Man 4
29/06/2006: Spider-Man 3 teaser
03/06/2006: Setpics Spider-Man 3
30/03/2006: Elizabeth Banks treedt op de voorgrond in Spider-Man 3
24/02/2006: Spider-Man heeft een zwart pak !
20/01/2006: Bryce Dallas Howard in Spider-Man 3
28/09/2005: Spider-Man villains
15/09/2005: Danny Elfman vs Sam Raimi
16/04/2005: Spider-Man 3 vs Hobgoblin
29/03/2005: Spider-Man 3 vs Sandman
22/03/2005: Thomas Haden Church als rivaal
03/02/2005: Spider-Man 3 vs Venom
14/07/2004: Spider-Man 2 review ****

24 Comments

 1. Miiki

  Vreed raar begin, met die korte flashes en die spinneweb. Leek wel onafgewerkt teaser-materiaal. Trailer is misschien niet overtuigend maar ik blijf geloven in de magie van Sam Raimi. Ik denk dat de “echte” trailer van spidy 3 nog moet komen met iets meer Venom én hopelijk iets minder May Parker. Dunst viel eigenlijk nog mee in de trailer…

  Reply
 2. pablo

  voor een eerste officiële trailer vond ik het best nog meevallen. Geen superdeluxe trailer, maar toch voldoende om mijn interesse te wekken. Ben in ieder geval benieuwd naar meer.

  Reply
 3. Berten

  Er wordt inderdaad ook naar mijn gevoel wat teveel getoond, sommige scènes stralen géén emoties uit en de SFX zien er bij momenten wat té uit. Niettemin zal deze film niet aan alle verwachtingen voldoen maar toch geweldig scoren… (cfr. Pirates of the Carribean II)

  Reply
 4. Mike's Webs

  Een veelbelovende trailer. Kan bijna niet wachten tot mei volgend jaar!

  Reply
 5. shenzy

  waarom ziet hij iedere keer zijn andere vorm in zijn spiegelbeeld?

  Reply
 6. dave

  zijn alter ego, een beetje plastisch uitgebeeld met zijn pak die een zwarte kleur krijgt – dit allemaal onder invloed door de symbiot. In Related Post moet je maar eens de eerste berichtjes lezen van Spiderman vs Venom.

  Reply
 7. marco

  trailer ziet er goed uit,ze laten al best veel zien,weer mooie special effects! was het maar weer zover…

  Reply
 8. dtr

  Volgens mij gaat de film vele fans teleurstellen omdat ze de verhaallijn teveel aan het veranderen zijn. De trailer zelf vind ikzelf ni zo slecht als iedereen zegt btw

  Reply
 9. Tim

  Ik denk dat Spider-Man 3 een van de sterkste films ooit gaat zijn … Spider-Man is de beste , populairste , meest verdienende superheld allertijde . En daarbovenop zijn de Spider-Man films een paar van mijn favoriete . Het is wel sterk , Spider-Man die met zichzelf vecht om dat kostum weg te krijgen : Dat is gwn meesterlijk , een zeer goed idee . Er komen 3 slechterikken in , er zal een drama element zijn en als Jona Jameson er weer inkomt zal af en toe een grappig moment tevoorschijn komen . Alles samegevat , michien wel de beste film van 2007!

  Reply
 10. dave

  ik ben een Spider-Man fan, dus je hebt waarschijnlijk de blog er niet goed op nagelezen. (Check out reviews). Enfin, ik heb gewoon hoge verwachtingen, en de trailer vond ik veel beter kunnen. Ik verwacht dat S3 een grote film zal worden – maar na het zien van de trailer vrees ik dat hij net onder Die Hard 4, Pirates 3, Rush Hour 3 en Transformers zal belanden en niet zoals 2 jaar geleden dé topfilm van het jaar zal worden. (versta me goed, dit heeft weinig te maken met de appreciatie en artistieke kwaliteit – maar hier spreken we dus over box-office succes – wat uiteindelijk wel een belangrijk uitgangspunt is voor deze blockbuster).
  cheers

  Reply
 11. Tim

  Ik heb vandaag nog een trailer gezien van spiderman waar venom even in verscheen. Het is niet duidelijk omdat het was opgenomen met een camera in de cinema. Maar wat betreft boxoffice succes : De film heeft recent een clip van 1 min laten zien na heroes op nbc in america. Een clip van 7 minuten is intussen ook online. Maar Spider-Man 2 was bijvoorbeeld al beter als Pirates 2 . Dus wat betreft of pirates 3 beter zal zijn , betwijfel ik. Die Hard is goed maar heeft nog nooit een evengoede boxoffice behaald als SM. En transformers zal michien ook een zeer goede film zijn maar of het een prachtige boxoffice zal hebben denk ik niet . Zoals u zei we hebben het over boxofficesucces het kan best zijn dat Rush Hour 3 de beste film is maar de 2 films die u benoemde die een kans hebben om veel te verdienen zijn : Pirates en Spider-Man . Toen ik gistere 300 ging zien kwamen er maarliefst 2 trailer van spiderman voor de film begon . En pirates heeft nog niks van zich laten zien . Behalve posters . Dus zoals u nu ziet aan hoe hard ik door ga op mijn mening : Ik ben een grote film lief hebber dus ik controleer alles wat er zich rond films afspeeld. Maar het zal dus afwachten zijn.

  Reply
 12. ronald

  Het beeldmateriaal wat ik gezien heb van deze film ( de trailers en dat filmpje van 7 minuten )
  laat me achter met een dubbel-gevoel. Aan de ene kant vind ik het er echt vet uitzien, Venom is stoer, Sandman is een goede bad guy en die nieuwe goblin ziet er veel beter uit dan Norman Osborn uit Spidey 1. Aan de andere kant: ik mis emotie, ik mis de karaktertrekken van Peter en is het niet allemaal ineens te veel? Ik bedoel, in deel 1 & 2 zat niet zo heel veel verhaal maar wel veel diepgang. Maar nu krijgen we ineens de halve stripsaga op ons afgegooit, met meerdere verhaallijnen en meer, meer, meer. overigens:
  NORMAN OSBORN IS STILL ALIVE AND BY THE END OF THE MOVIE IT WILL BE REVEALED!!!!

  Reply
 13. ronald

  Sorry ik vergat even een titel

  Reply
 14. stefaan

  Trailer ziet er erg strak uit! Eindelijk venom in de film, 1 van de vetste personages uit de (tekenfilm)series… samen met carnage natuurlijk.

  Ik begrijp wel de reactie van Ronald, maar dat is nog nooit een probleem geweest voor The X-Men. Daar loopt het over van superhelden die tegen elkaar inbotsen. Het ziet er naar uit dat deel 3 toch heel veel actie zal worden, wat uiteindelijk goed is.

  Reply
 15. ronald

  Je hebt helemaal gelijk, bij x-men is dat zo en die films waren ook heel goed. Meer actie is altijd goed en meerdere baddies was al een droom van me sinds Spiderman 1, maar ik vind dat de actie meer effect heeft als de andere aspecten van de film ook goed zijn uitgewerkt zoals dus de karakter diepgang. Dan grijpt de actie me meer aan.

  Aan de andere kant: In deel 1 & 2 zat al zoveel emotie en diepgang enzo, in deel 2 werd meer gepraat dan geknokt (zonder dat het ging vervelen) dus ik zou zeggen:
  Tijd voor grootse gevechten en geknok!

  Ja, mijn mening is dankzij jouw reactie behoorlijk veranderd. Ik kan haast niet wachten!

  Reply
 16. Franky

  lEES NIET ALS JE HET EIND VAN DEZE FILM NIET WILT WETEN!

  Spiderman vecht op een bouwterrein tegen Venom en Sandman. Venom heeft Mary-Jane ontvoert. Na een gevecht wil Sandman Spidey neerslaan. Maar net als hij dit wil doen, horen ze een kinderstem:’Daddy, don’t!’ Het dochtertje van Sandman brengt hem tot bezinning. Dan komt Harry, aka New Goblin. Hij is helemaal toegetakeld maar wil Spidey helpen. Ze vechten tegen Venom. Als ze hem hebben verslagen ligt Harry op de grond. Peter en Mary-Jane lopen naar hem toe. Harry zegt dat het hem spijt en dat Peter zijn echte vriend is. Dan sterft hij terwijl de zon opkomt. En dat is het einde.

  Reply
 17. Franky

  De laatste trailer zal snel uitkomen. Ik heb hem al gezien en hij is best cool: Spidey v/s Goblin 2, Peter en MJ ruzie…… en ja…
  VENOM!
  Coming real soon…

  Reply
 18. Mike

  Omdat die trailer al uit is? Op internet toch, al sinds vanmorgen.
  Best cool, maar vond deze iets geschikter als trailer, de nieuwe toont te veel, nice stuff ja, maar te veel.
  Is dus overal al te vinden, Yahoo, Youtube, et cetera.

  Reply
 19. dave

  staat ook al enige tijd bij Related Posts. Dit postje is van 10/11/2006 terwijl de gloednieuwe trailer op 08/03/2007 staat. Ik schrik er ook soms van hoeveel info je op zo’n filmblog kan stockeren. 😮

  Reply
 20. ???

  Dave wat ben jij een betwetertje zeg. Als iemand een foutje maakt hoef je niet meteen leip te worden en doen alsof jij de slimste bent.

  Reply
 21. Ludo

  Ja, daar heb je gelijk in. Dave, waarom doe je alsof je de slimste bent?

  Spiderman 3 is gonna rock!!!

  Reply
 22. dave

  @ludo & ???: ik zeg ter info dat de nieuwste trailer op een meer recente post staat. Dat heet “behulpzaam zijn”.
  Zie je wel, ik weet het weer beter. :p 😉

  Reply
 23. Franky

  En jawel.. nog een hele grote SPOILER

  Sandman doodde oom Ben niet. Hij maakte wel een praatje met hem (wat we in deel 3 zien) maar toen kwam die andere killer uit deel 1. Jep, nu zien we eindelijk de moord met de originele spelers. Willem Dafoe speelt trouwens ook weer mee. Als illusie maar toch.

  Reply
 24. MJ

  Heb er zin in! 1 mei zit ik in de bioscoop
  Check ook http://www.spiderman-3.nl
  Kan je de box van 1&2 winnen

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *