Orlando Bloom misschien de Knight Rider

De Knight Rider verfilming zal dan toch van de grond geraken. David Hasselhoff zal de hoofdrol spelen in de verfilming en vertolkt er een iets oudere Michael Knight, vergezeld van zijn sprekende sportwagen KITT. Zijn zoon zal door Orlando Bloom gespeeld worden. Filmjunk komt met het volgende nieuws voor de dag:

David Hasselhoff will likely be involved, however, they are also seeking another hip, young actor to play the son of Michael Knight. Well wouldn’t you know it, an offer was already made to hunky Orlando Bloom, who surprisingly turned up his nose at the prospect. In a recent interview with IESB, he had this to say:

“[Hasselhoff] heard I was a fan of the old show and said, ‘We’re doing the movie version and I’d love you to play my son in it.’ I replied, ‘Er, well, that sounds great, but you’d need to speak to my manager.’… I used to watch when I was eight but I didn’t like it anymore than any other series.”

Wel grappig hoe een acteur in één zin kan zeggen dat hij het een schitterend idee vindt, maar er eigenlijk niet meteen voor staat te springen, zonder het in die woorden te zeggen. In de plaats van de manager zou ik eerst even kijken naar het budget van de film en als Hasselhoff genoeg cash ($50 miljoen) bijeen brengt voor de Knight Rider films: DOEN !!

De Pirates of the Caribbean – story zal binnenkort afgelopen zijn en Orlando zou hiermee opnieuw een leuke bijverdienste kunnen vinden die misschien verschillende sequels zal voortbrengen (mits de eerste sterk genoeg is).

Ik ben nooit echt een fan geweest van “Knight Rider”, maar er zaten een aantal kick-ass afleveringen tussen die met een intelligente scenarist kunnen omgevormd worden toch een knappe film. Hoe dan ook, aan de reactie te lezen denk ik dat Hasselhoff maar best uitkijkt voor een tweede optie. Ik heb één naam voor hem: Ben Foster !

***Related Posts***
15/02/2014: Chris Pratt en Danny McBride in de running voor Knight Rider film
07/10/2006: Knight Rider poster
15/05/2006: David Hasselhoff maakt zich klaar voor Knight Rider film

2 Comments

 1. Miiki

  wat zien die mensen toch in die Johnny Depp wanna be. Ik snap nog altijd niet waarom ze hem blijven casten. Laat hem pijltjes schieten met een lange pruik op de foor, maar vraag hem toch niet om te acteren.

  Reply
 2. Mike

  Ja, een filmversie van Knight Rider… Hopelijk wordt het niet te camp en met enige serieuze intentie op het scherm gebracht.
  @ Miiki: ik vond Orlando wel weer aardig in Pirates en Elizabethtown. Bovendien moet je naast Hasselhoff ook geen heel goede acteur neerzetten, want dat geeft te veel contrast lijkt me.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *