Sarah Michelle Gellar verzot op horror

Sarah Michelle Gellar krijgt maar geen genoeg van angstaanjagende films. Haar verslaving begon op tv waar ze wekelijks vampiers van zich af sloeg in “Buffy the Vampire Slayer”. In Hollywood kreeg ze vervolgens te maken met Japanse geesten in The Grudge (2004), een vrouw met nachtmerries in The Return (2006) en meerdere serial killers, zoals in Scream 2 (1997) en I Know What You Did Last Summer (1997). Nu heeft ze getekend voor Addicted (2008), een bovennatuurlijke thriller, losjes gebaseerd op de Koreaanse film Jungdok (2002).

In Addicted speelt Gellar een vrouw wier echtgenoot en zwager na een zwaar ongeluk in een diepe coma belanden. Als haar zwager weer bij zinnen komt, claimt hij haar echtgenoot te zijn. Volgens Imdb zou Michael Petroni de film schrijven en regisseren, maar onlangs las ik dat de regie van de film misschien zou gaan naar twee Zweden, Joel Bergvall en Simon Sandquist.

Ah ja, de zoveelste remake, waarom zou ik er me nog druk om maken. Hoe dan ook, ik ben nooit een grote fan geweest van Sarah Michelle Gellar. Maar ook al moet ze de meest cliché rollen vertolken, ze doet het op haar manier en brengt telkens een extra dimensie in haar vertolking. Ik kijk niet echt uit naar de film, maar ben eigenlijk wel benieuwd naar Jungdok.

***Related Posts***
16/11/2007: Maxim benoemt Sarah Michelle Gellar als Vrouw van het Jaar 2008?!
28/10/2006: The Grudge review
28/08/2006: The Grudge 2, trailer, pics, webisodes
23/04/2005: Sarah Michelle Gellar als porno-actrice
14/01/2005: Nieuwe markt in remakes van Aziatische Horror

1 Comment

  1. karen

    Ik weet ook niet of dit nu allemaal zo’n goede carrièrezet is. Ben ook niet zo’n enorme fan van Gellar, maar wél van Buffy TVS. En al die remakes … binnenkort zijn er gewoon geen films meer om te remaken 🙂

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.