Jessica Alba verliest een tand tijdens liefdesscène

Oeps, Jessica Alba zal het sinds de opnamen van de film Good Luck Chuck (2006) met een tand minder moeten doen. Tijdens een hartstochtelijke liefdesscène met haar medespeler Dane Cook verloor de 25-jarige actrice in het heetst van de strijd een tand en brak een stukje van haar voortand. Wow, deze film wil ik dus zeker niet missen. 🙂

De actrice vatte de aanval op haar fysieke schoonheid nog goed op. Jessica zei in een commentaar: "We were smashing our faces together, it’s not the slowest, most romantic love scene". Blijkbaar wel. Ze voegde er ook aan toe dan Dane "amazing" was. Nu wil iedereen waarschijnlijk weten met welk standje dit is gebeurd, maar deze details waren helaas niet beschikbaar. Er is wel een video beschikbaar waar Jessica het verhaal uit de doeken doet.

Uiteindelijk valt de schade wel mee, want dit wordt dus wel degelijk beschouwd als een "werk-ongeval" en kan Jessica op kosten van de productie de beste tand-capsule laten zetten die voorhanden is. Het enige ongemakje is dat tandcapsules na 10 jaar kunnen uitvallen en opnieuw aangeplakt moeten worden. Voor het stukje tand die weg is aan de voorzijde zal er waarschijnlijk een stukje bijgeplakt worden. Ik ben geen tandarts, maar ik denk niet dat we er veel van zullen merken.

5 Comments

 1. Miiki

  Een kies verloren nog wel….dan mag ze wel met een hele harde klap tegen die vent zijn aangeknald. Zeker weten dat haar tegenspeler niet Jet Li of Steven Seagal was? 🙂

  Reply
 2. kadomi

  je decouvre ce blog et vous souhaite une bonne continuation 🙂

  Reply
 3. dave

  Ik denk David Copperfield. Het is een kunst om iemand zijn kies uit te kloppen zonder een blauwe plek achter te laten. Ruikt naar promotiestunt…

  Reply
 4. luistervinkje

  Okè een kies verliezen doe je niet zomaar, misschien wel als het om slechte kiezen gaat, maar dat staat er ook niet, er staat een stukje van de voortand, en dat gaat zonder blauweplekken, en is zelfs mogelijk bij een wat te ruw gegeven kus. Of zo`n moment waarbij je allebei tegelijk de koppen naar elkaar draait.

  Reply
 5. Agnus

  Het blijft toch een schatje, ook al mochten al haar tanden uitvallen.
  🙂

  @luistervinkje: het is een stukje van de voortand + een kies. Dat zegt ze en toont ze in de video.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.