Hulk 2 misschien voor Dominic Purcell

Zoals eerder vermeld zal Eric Bana niet opduiken in de “sequel / reboot” van de Marvel comic The Incredible Hulk (2008) van de Franse cineast Louis Leterrier (The Transporter, Danny the Dog). De makers willen met een schone lei beginnen en zich distantiëren van de zwakke Ang Lee verfilming Hulk (2003).

Ik vreesde even dat Brendan Frasier in aanmerking zou komen, maar dit plan werd afgeschoten. Het gerucht gaat dat Dominic Purcell (Blade: Trinity, Prison Break) in onderhandeling is met de producers van de film.

Ook al trekt Blade Trinity (2004) op geen flapoor, en was de Dracula vertolking van Purcell te verwaarlozen, kan de acteur min of meer overtuigen in de nieuwe Amerikaanse top-serie “Prison Break”. Ik zou dit geen slechte casting vinden voor de nieuwe Bruce Banner rol. MovieWeb kon wel nog niet met zekerheid achterhalen dat er wel degelijk contacten zijn geweest, maar Dominic ontkende zeker niet de geruchten.

“Uhmmmm…, I don’t know man, who knows?” After a little more prodding by the hosts the most he would offer was, “It could be, yeah.” The conversation continued for a little while longer with the hosts admitting they were interpreting his answers as a ‘Yes,’ and that it was just something Purcell couldn’t talk about right now.

Hij heeft misschien een iets te brede borstomtrek voor de rol van de underdog Banner, maar is wel 6 centimeter kleiner dan Eric Bana. Toch moet het personage van Banner een soort slungelig type zijn en niet iemand die elke morgen 100kg bencht. Mijn twee bemerking is dat Dominic Purcell eigenlijk nog een vrij onbekende naam is. Had Eric Bana niet onder contract geweest bij een andere studio, dan was er misschien nog een waterkansje voor zijn terugkeer en zou de film meteen meer in de aandacht komen. Maar we zullen afwachten wat ze er zullen van maken.

***Related Posts***
17/09/2008: Geen Hulk meer voor Edward Norton
08/06/2008: Edward Norton krijgt geen writers-credit
17/04/2008: Geen ruzie op de set tussen Norton en Marvel?
15/03/2008: The Incredible Hulk … not so incredible.
06/05/2007: Liv Tyler in The Incredible Hulk
16/04/2007: Edward Norton is The Incredible Hulk
06/07/2006: Hulk 2 zonder Eric Bana en zonder Universal
04/01/2006: Hulk 2 zonder Bana ?

5 Comments

 1. Miiki

  Ik denk dat deze film zwaar zal floppen. Soms heb je van die films die verschrikkelijk veel geld maken ook al verwacht je er niet zo veel van, en soms heb je films die gewoon de moeite zijn om te maken los van de inkomsten, maar “Hulk 2 reboot” ?!
  Wie gaat dit nu willen zien en welke studio gaat zoiets financieren? Hulk is Marvel’s meest oninteressante personage. Ik heb dan nog liever dat ze een filmversie maken van Pacman.

  Reply
 2. johan

  weet je het zeker?

  (zie link)

  Reply
 3. dave

  zelf ga ik dan nog liever voor Hulk 2, maar de keuze was niettemin moeilijk.
  :))

  Reply
 4. jim

  Brendan had eigenlijk nog zo slecht niet geweest. Hij ziet er een beetje uit als een slungel maar dat had misschien in zijn voordeel gespeeld voor de rol van David Banner. Purcell zie ik niet als slungel. Hij is mij iets te stoer voor Banner. En het is niet een brilletje zoals bij Superman dat alles meteen zal veranderen…

  Reply
 5. hulk 2

  Dominic Purcell lijkt me wel gaaf als hij de rol zou spelen en hij pas er bij want hij heeft ook een breed postuur

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *