Krijgt Jessica Simpson uiteindelijk een hoofdrol?

En terwijl het ene pop-idool zich neerlegt bij een evidentie, zien we dat een ander pop-idool tegen alle natuurwetten in wordt klaargestoomd om haar plaats in te nemen.

Jessica Simpson zou gevraagd zijn voor de rol van Tess McGill in de remake van de romantische komedie Working Girl (1988). Het zal bij deze ook haar eerste hoofdrol worden en ik kijk er eigenlijk niet echt naar uit. Tot nog toe speelde ze alleen een rolletje als blonde bimbo in The Dukes of Hazzard (2005).

Volgens een woordvoerder van Jessica liggen er naast de Working Girl remake, nog meer scripts klaar, waar ze haar medewerking aan wil verlenen. Hoewel zie ik daarvan nog niets concreet op Imdb.

In de originele Working Girl van Mike Nichols uit 1988 speelde Melanie Griffith de rol van Tess McGill, een vertolking die haar een Oscarnominatie opleverde. Tess is een gefrustreerde secretaresse die ontdekt haar eigen verzonnen idee gepikt wordt door haar baas Katherine Parker (Sigourney Weaver). Ze zet alles op alles om haar plan alsnog zelf uit te voeren. Dat ze hiervoor samenwerkt met, en verliefd wordt op, Parkers vriend (Harrison Ford), maakt het hele gedoe extra complex.

Jessica werd eerder ook getipt als Baywatch babe en pop-zangeres in een Bodyguard sequel. Het eerste project zal zeker gemaakt worden al dan niet met David Hasselhoff, de Bodyguard film is nog niet zeker.

Ze greep ook naast de rol van bondgirl Vesper Lynd in Casino Royale en de rol van Lucy Ewing in de Dallas verfilming. Allemaal rollen die haar mogelijks op het lijf waren geschreven en waar ik nog in had kunnen geloven … had ik onlangs niet de trailer gezien van die andere film waarin ze tezien is, Employee of the Month (2006) van Greg Coolidge. Jess vult het beeld voor amper een paar seconden (het beste volgens de monteur van de trailer), en het is schokkend hoe fake iemand kan overkomen.

Korte inhoud: Twee rivaliserende werknemers, Zack (Dane Cook) en Dirk (Dax Shepard), van een grote supermarkt doen hun uiterste best om deze keer de ‘werknemer van de maand’-titel in de wacht te slepen. Één van de werkneemsters, de blonde stoot Amy (Jessica Simpson), heeft namelijk tegen iemand verteld dat ze met de medewerker van de maand uit wil gaan.

Dit belooft voor haar rol in de Working Girl remake, maar het heeft er alle schijn van dat ze na deze film bot zal vangen, of je moet te maken hebben met seniele producenten of regisseurs. Ik denk trouwens niet dat Employee of the Month ooit vertoond zal worden bij ons in de bioscoop. Voor de liefhebbers zal het dus waarschijnlijk wachten zijn op een DVD-release.

7 Comments

 1. crew

  of het de moeite is…

  Reply
 2. lord cms

  trekt alvast op niets mùet haar valse dikke tetten :p

  haar filmprestaties wil ik enkel mss toevallig ontdekken en niet per se :p

  Reply
 3. miiki

  wow, Cook heeft een geweldige uitstraling. Als je naar die poster staart zou je denken dat je de nieuwe Joker hebt gevonden.

  Jessica Simpson kan niet acteren, Jennifer Aniston trouwens ook niet, Jennifer Garner bakt er ook niets van, Jessica Alba en Jessica Biel zijn niet veel beter. Wat is dat toch met al die actrices wiens voornaam begint met Jess of Jen …

  Reply
 4. Dave

  ik vind Jennifer Connelly best wel een talentvolle dame. ;p

  Reply
 5. vinejo

  Ondertussen staat er nu wel een update van Windows klaar en weet ik ( net als jij waarschijnlijk ) niet of ik ‘m nu laat installeren of niet…

  Reply
 6. vinejo

  Thx voor de tip !

  Reply
 7. Dave

  uitstraling wel, maar ik heb die kerel nog nergens zien in spelen. Ben eigenlijk wel benieuwd. Hij staat trouwens ook op de casting sheet van Transformers.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *