J-Lo verlaat Dallas

Er is dan toch nog hoop voor de verfilming van (2007), want volgens Dark Horizons heeft Jennifer Lopez aangekondigd dat ze uit het filmproject stapt.

Ik had het gisteren nog over ‘less is more’, wel in het geval van Dallas: Less J-Lo is more quality! Nu J-Lo out of the picture is, komen misschien Robert Luketic en Jennifer Garner op hun beslissing terug. Niet dat ik hiervan wakker zal liggen, maar het zou opnieuw wat stof doen laten opwaaien en dat is op zich altijd wel fijn. Het gaat trouwens over de verfilming van een soap, niet?

Haar woordvoerder Leslie Sloane Zelnick wou niet in detail treden waarom de 37-jarige zangeres uit het project is gestapt, maar voor de mensen die een beetje het filmnieuws volgen kunnen wel raden dat het iets te maken had met haar afkalvende populariteit op de set. Wie de rol van Sue Ellen zal overnemen is nog niet bekend.

De carrière van J-Lo is loopt in ieder geval een beetje op haar laatste benen. Ze heeft wel degelijk nog (low-budget) projecten, maar dat is op zich niet echt een verdienste. Er zijn honderden, wat zeg ik, duizenden projecten die circuleren in Hollywood en elke producer of beginnend regisseur wil wel een bekende naam op zijn affiche. Ook al kan de persoon in kwestie niet acteren. Kijk naar die pop-idolen rage. Maar één ding staat vast; ze worden snel vergeten.

***Related Posts***
14/06/2007: Dallas in de prullenmand
17/11/2006: Dallas wordt een komedie
05/08/2006: J-Lo verlaat Dallas
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
06/06/2006: Jennifer Garner haakt af omwille van J-Lo
02/04/2006: Dallas regisseur Robert Luketic houdt het voor bekeken
16/03/2006: Dallas casting
25/09/2005: An Unfinished Life met J-Lo
18/09/2005: J-Lo wil serieus genomen worden
03/01/2005: Don’t call me J-Lo !

4 Comments

 1. Sander

  YES!

  Reply
 2. bojoo_24

  J-Lo kan niet fantastisch goe zingen, kan niet acteren en heeft het toch altijd een beetje moeten hebben van het draaien met haar over-verzekerde kont. En nu is ze blijkbaar oud aan het worden.

  J-Lo is passé.

  Reply
 3. Jinx

  het schijnt dat ook Luke Wilson, die de rol van Bobby Ewing moest vertolken, ook is opgestapt en Meg Ryan wil J-Lo blijkbaar ook niet gaan vervangen. Ziet er echt niet goed uit, en ik had nog zo gehoopt dat hieruit een mooie film zou voortvloeien.

  Reply
 4. dave

  Het ziet er naar uit dat de ‘ making-of ‘ van deze film ook een leuke Dallas aflevering is.
  😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.