Lindsay Lohan krijgt op haar donder

Actrice Lindsay Lohan heeft op haar donder gekregen. James G. Robinson, de producent van Georgia Rule (2007), beschuldigt haar van overdreven “nachtenlang gefeest” …of met andere woorden het zwijn uit te hangen tot in de vroege uurtjes met hevige katers tot gevolg.

De 20-jarige Hollywood-ster is al ettelijke malen te laat op de filmset verschenen of kwam zelfs op een gegeven moment helemaal niet meer opdagen. Als Lohan haar gedrag niet verandert, dreigen er strenge maatregelen te volgen met financieel zware consequenties.

Volgens haar woordvoerster was de absentie te wijten aan ziekte. Woensdag meldde zij dat Lohan tijdens opnames was geveld door de hitte die Californië al ruim twee weken in zijn greep houdt, maar daar gelooft de directie van producent Morgan Creek Productions niets van.

De actrice die vorig jaar beweerde te lijden aan een eetstoornis in Vanity Fair, maar later alles ontkende, probeerde er alsnog goed uit te komen met een paar excuses. Maar de productie kent de aard van het beestje en verweet haar een verwend kind te zijn:

“We zijn ons er goed van bewust dat jouw voortdurende nachtenlange gefeest de echte oorzaak is van jouw zogenaamde uitputting”, aldus bestuursvoorzitter James Robinson in een uitgelekte brief. “We weigeren valse excuses voor jouw gedrag.” Morgan Creek zou ‘volledige financiële schadevergoeding’ kunnen eisen en ‘andere maatregelen’ nemen als het gedrag van Lohan niet verandert.

Waarom zijn die producenten zo ontgoochelt in party-animal Lohan? Hadden ze dit dan niet verwacht van iemand die eigenlijk nog geen enkele acteerprestatie van belang heeft neergezet? Haar carrière bestaat trouwens uit een verzameling van tabloid-artikels. Lohan is uiteindelijk enkel maar populair … omdat ze populair is? Het zou me trouwens verwonderen dat Miss Ho-Han ooit nuchter genoeg zal zijn om de klachtenbrief te lezen. Als je dergelijke losbollen kiest om je film op te smukken, moet je achteraf niet komen klagen. Het is wel spijtig voor die andere acteurs die op queeny moeten wachten.

Update24/08/2006: Lindsay Lohan heeft zo onderhand geen vrienden meer in Hollywood. Nu noemt William H. Macy haar ook al een verwend kreng.De hetze tegen tieneridool Lindsay Lohan begon met de uitspraak van de directeur van productiemaatschappij Morgan Creek, die Lohan een verwent nest noemde. Toen het Lohan op de set van de Morgan Creek productie Georgia Rule op een dag niet beviel, liep ze weg en dook ze pas een paar dagen later weer op. Vervolgens uitte ook een crewlid van de Herbie productie zijn ongenoegen over Lohan, omdat ze tijdens de opnames van die film dezelfde truukjes uithaalde.

Nu is ook William H. Macy boos op Lohan. Hij maakte onlangs de film Bobby (2006), over de moord op Robert F. Kennedy met Lohan en had dezelfde ervaringen als de eerder genoemde geïrriteerde heren. Macy: “Een acteur moet zich realiseren, dat als je een uur te laat op de set komt, er dan 150 man bezig zijn geweest om je te excuseren. Het getuigt van weinig respect voor die crewleden.”

Volgens Macy is Lohan niet de enige die denkt dat ze Gods grootste geschenk voor een film is. Macy: “Vele acteurs komen veel te laat. Het is onvergefelijk en ze moeten hun asses kicked krijgen.”

3 Comments

 1. miiki

  “acted like a spoiled child ” Priceless !

  Is trouwens het enige “acteren” waar ze goed in is.

  Reply
 2. QNegli

  Wat een waardeloze trut. Afvoeren die handel.

  Reply
 3. joris

  was nog best te doen, maar de show werd uiteindelijk gestolen door Amanda Seyfried en Rachel McAdams.

  Maar zeg nu zelf, een meid die vanuit Afrika naar de middelbare school verhuist…dat is toch een primeur, niet?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *