Bloeddorstige schapen in Black Sheep

Een horrorfilm met bloeddorstige schapen op de vlaktes van Nieuw-Zeeland en het ziet er geweldig uit. Iemand een lamskotelet? Na het zien van Black Sheep (2007) zal je er waarschijnlijk niet veel zin meer in hebben. De film werd geschreven en wordt het regiedebuut van Jonathan King. Ik ben verzot op de tagline van de film:

There are 40 million sheep in New Zealand….and they’re pissed off!

De film is een product van de Weta Workshop (imdb), het animatiehuis van Peter Jackson die de speciale effecten van de The Lord of the Rings-trilogie voor zijn rekening nam. Het is Special-FX artiest en Academy Award winner Richard Taylor die de killer-sheep tot leven brengen.

Origineel uitgangspunt, maar het basisplot is al zo cliché als het maar zijn kan. Door genetische manipulatie zijn een aantal schapen veranderd in bloeddorstige gekke … Dolly’s, die weerwraak uitoefenen op al wie hun pad kruist. Jawel, tegenwoordig kijk je niet meer op van slangen op een vliegtuig (Snake on a Plane) of wetenschappers die in insecten veranderen (Mansquito), dus waarom geen schapen die iets teveel naar de films van Dario Argento hebben zitten kijken. Dit wordt gewoon dikke FUN !!!

 


*** Black Sheep trailer ***

***Related Post***
18/03/2008: Black Sheep review

9 Comments

 1. miiki

  lijkt een bangelijk filmpje. Hopelijk krijgt deze een release bij ons, anders wordt het downloaden.

  Reply
 2. Sander

  Dat doet me denken aan dat konijn in Monty Python and the Holy Grail.

  Killer sheep, lol… 😀

  Reply
 3. lord cms

  te gek hoe verzinne nze het bloedorstige koddige wollebollekes 😉

  Reply
 4. agnus

  ziet er creepy uit. Wolven in schapenvacht. Yeah ! Laat maar komen.

  Reply
 5. skoeri

  heb ik al gezien en hij is beregoed!! humor en horror gaan hand in hand. Machtig!!

  Reply
 6. Tommy

  En dan noemen sommigen hier Transformers een slechte film……deze zuigt pas op alle vlakken!

  Reply
 7. saskia

  Jij hebt dan ook geen smaak en bitter weinig filmkennis, anders had je snel tot de conclusie gekomen dat Black Sheep een uitstekende low-budget campfilm is, die je beter kan vergelijken met die andere beloftevolle debuutfilms zoals ‘The Evil Dead’ van Sam Raimi of ‘Cronos’ van Guillermo del Toro.

  Reply
 8. STK87

  Heel erg low budget, slechte acteurs en special effects uit het jaar nul. Het idee is erg leuk maar gewoon heel slecht uitgewerkt, de trailer vond ik erg leuk maar de film heb ik niet eens afgekeken 4/10

  Reply
 9. ghostrider

  leuke film zoals slither horror komedie van zoeen soort films mogen ze er meer maken

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *