Tegenslag voor Jessica Simpson

De aantrekkelijke jone zangeres Jessica Simpson, die ondertussen officieel opnieuw een vrijgezel is, heeft net naast de rol van Lucy Ewing gegrepen, in de bioscoopversie van de soap Dallas (2007). En dat is wel jammer voor Jess want ze kreeg ook de rol niet van Bond-girl Vesper Lynd en heeft op de koop toe een aantal gepeperde rekeningen te betalen. Niet alleen kost de scheiding bakken geld, maar heeft ze ook nog eens een miljoenen proces aan haar been van haar kledingsponsor.

Jessica sloot in 2004 een driejarig miljoenencontract met kledingfabrikant The Tarrant Apparel Group af, om hun kleding te promoten. Het merk is van mening dat Jessica dat amper gedaan heeft. Jessica staat bijna voortdurend in de spotlights, want ze moet vaak van het ene celebrity-gala naar het andere, maar dat doet ze dus te weinig in kleding van The Tarrant Apparel Group. Het bedrijf eist maar liefst 100 miljoen dollar schadevergoeding. Simpson en haar management hebben nog niet gereageerd op de klacht.

De felbegeerde Dallas-rol werd voor Jessica’s plastieken neusje weggekaapt door de 19-jarige actrice Katie Cassidy (zie foto). Nog een geluk voor de reputatie van de film is Lindsay Lohan ook van het lijstje geschrapt. Naar verluidt zou hoofdrolspeelster Jennifer Lopez – die Sue Ellen vertolkt – zich met hand en tand verzet hebben tegen zowel Simpson en Lohan. Jennifer voelde zich waarschijnlijk een beetje teveel als het zwarte schaap toen zowel actrice Jennifer Garner het liet afweten alsook regisseur Robert Luketic het project heeft verlaten allebei omwille van J-Lo. Het wordt daar een fijne boel op de set. Als producer zou ik nog twee roddelpers-journalisten aanwerven en er is alle dagen gratos reclame voor Dallas.

Katie Cassidy is de dochter van het vroegere tieneridool David Cassidy, die speelde in de televisieserie The Partridge Family. Zelf speelde de blondine in de moralistische televisieserie 7th Heaven. Eerder sprak Charlene Tilton, die Lucy in de oorspronkelijke televisieserie speelde, zich uit tegen de keus voor Simpson. “Jessica is knap, maar te oud”, oordeelde Tilton. Jessica is 25.

De film wordt geregisseerd door Gurinder Chadha (Bend it like Beckham) maar blijkbaar heeft hij weinig in de pap te brokkelen. Een acteur kiezen is normaalgezien de taak van een regisseur, voor de simpele reden dat ZIJ ermee moet werken. Er zijn uiteraard uitzonderingen, maar dit zou eigenlijk de regel moeten zijn.

5 Comments

 1. karen

  Die Jennifer Lopez heeft nogal noten op haar zang op die set. En hoe meer noten, hoe slechter het resultaat meestal, denk maar aan Gigli…

  Oh ja, HIJ is wel een ZIJ 🙂 Gurinder Chadha is een vrouw, Dave 🙂
  Maar ik heb het toen ook moeten opzoeken

  Reply
 2. Marcus²

  wanneer was trouwens de laatste keer dat we J-Lo in een deftige rol hebben gezien. Ik snap gewoon niet dat zij zoveel heeft te zeggen op een filmset. Alsof zij een garantie zou zijn voor het succes van de film. John Travolta misschien, maat toch niet J-Lo.

  Reply
 3. AlMWighty

  Met knap zijn alleen kom je er niet blijkt hier, vreemd want normaal gezien kijken ze bij de meeste films naar het uiterlijk van de mensen. Nuja het kan natuurlijk niet altijd rozegeur en maneschijn zijn voor Jessica Simpson. Maar die Jennifer Lopez heeft het inderdaad ook wel goed zitten. Dallas zal wel een redelijk succesje worden denk ik…Aanstaande vrijdag de première van Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Amerika, deze film zal zeker en vast mee in de top zitten van beste films van 2006. Fijne dinsdag toegewenst, mvg Movieworld

  Reply
 4. Dave

  gaat denk ik ook een geoie beurt maken. Ik ben in ieder geval benieuwd wie het pleit zal winnen dit weekend, superman of de piraten. Maar pirates is ook een typische zomerblockbuster (exotisch, zwoele stranden, fun, veel actie, …) Superman is een tikkeltje melancholischer.

  Reply
 5. brecht

  Jessica Simpson blijft toch zeker wel een super-babe. ok, ze is geen super-actrice, maar getypecast als babe mag ze er best zijn.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *