Daryl Hannah achter de tralies

Een Hollywoodster moet in de spotlight blijven. Het maakt niet uit of je dit nu is doet met een bevalling in Namibië of parfum te verkopen, maar dergelijke neven-activiteiten helpen. Kijk nu naar actrice Daryl Hannah. Wie heeft van haar nog gehoord na Kill Bill? Juist.

Wel, Daryl haalt alle krantenkoppen want zij is zonet verhuisd naar de gevangenis. De 45-jarige blonde zeemeermin had namelijk drie weken lang haar intrek genomen in een boom en maakte deel uit van een grote groep actievoerders die streden voor het behoud van een volkstuin in Los Angeles.

Toen de politie wilde ingrijpen bij de demonstratie bleken de demonstranten moeilijk in toom te houden en werden een aantal actievoerders, onder wie Hannah, gearresteerd.

Hannah beschreef op haar website dat ze ‘verliefd’ was op de tuin. Maar de landeigenaar van de tuin was kennelijk minder onder de indruk van zijn idyllische eigendom, want hij is van plan om er een gigantisch warenhuis op te planten. De actrice was gechoqueerd door dit plan.

“Het is de grootste stadskwekerij van het land en voorziet honderden families van voedsel. Dit initiatief moet worden voortgeplant, niet verdelgd.” Zodoende sloot de filmster zich aan bij de actievoerders en zocht een mooie tak uit in een boom, om daar ruim drie weken als protest een nestje te bouwen.

Ook collega’s Danny Glover, Leonardo DiCaprio en Laura Dern zetten zich in voor het behoud van de moestuin. Maar zij waren wel zo verstandig niet aanwezig te zijn toen de politie arriveerde.

“Ik vond het belangrijk om vast te houden aan mijn overtuiging”, liet Hannah woensdag vanuit haar cel weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. En dat is voor de actrice het uitzicht op tralies wel waard.

3 Comments

 1. lord cms

  voor een amerikaanse is dat toch nog redelijk tof 😉

  Reply
 2. Borriquito

  prettige zondag Dave
  groetjes

  Reply
 3. Timothy

  Inderdaad wel netjes dat ze haar bekendheid gebruikt om hier aandacht op te vestigen.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *