Transformers on ice

De website van Transformers (2007) is on-line. Er staat nog niet teveel informatie op de site, maar je krijgt wel een eerste indruk van de filmposter alsook van de stijl. Het voelt allemaal groots aan en met Michael Bay aan het roer mag je er van uitgaan dat de actiesequenties niet onopgemerkt voorbij zullen gaan. Robots die uit de ruimte komen gevlogen om op aarde een geschil uit te vechten, dat betekent 2 uur lang blockbuster entertainment.

Ik had eerder al een tv-spot on-line gezet van een Citroën C4 Transformer met leuke Justin Timberlake danspasjes. Dat gaf meteen een eerste indruk hoe realistisch de CGI-animaties kunnen zijn. Wel, er is een tweede tv-spot, en deze keer begeeft de Citroën-Transformer zich op glad ijs. De spot werd gemaakt door het Londense post-productiehuis The Mill. De opnames vonden plaats in Canada in barre -10°C temperatuur. Moest je eraan twijfelen, een filmshoot is allesbehalve comfortabel. Een echte skater werd gefilmd op het ijs en via motion capture werd de animatie gemaakt van de car-bot.

***Related Posts***
24/07/2007: Transformers review **

23/02/2007: Transformers 2?

21/12/2006: Transformers trailer

07/08/2006: Top 10 van de Meest Verwachte Comic-Book Films

01/07/2006: Transformers op Mars

15/06/2006: Transformers op ijs

17/05/2006: Michael Bay koopt Digital Domain

22/04/2006: Transformers casting nieuws

11/04/2005: Transformers reclamespot

3 Comments

 1. Agnus

  zie hem glijden. Als Transformers met dergelijke animaties afkomt op techno-muziek, dan ga ik zeker de film gaan zien.

  Reply
 2. dave

  no techno please! 🙂 Ze mogen van mijn part best experimenteren met muziek, maar laten we er geen johnny-film van maken à la Mortal Kombat. Beurghhh…

  Reply
 3. Mike

  Ben ook geen johnny muziek liefhebber maar iets elektonisch mogen ze wel in de film steken, moet daarom geen fijn deuntje zijn zoals dit maar jeweetwel, zou passen aangezien het robots zijn. Misschien moeten ze Kraftwerk vragen XD
  Zolang het geen rappende bots worden ben ik blij =D
  Toch wel prachtige animatie. Ben echt benieuwd naar de film, mooie animatie, bay-actie en bay-shots en hopelijk iets of wat plot en het word een entertainend filmpje ^^

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *