Controversiële scène met Katie Holmes dan toch niet geknipt

Grappig. De seksscène van Katie Holmes in haar laatste film Thank You For Smoking (2006) zou nu toch getoond worden. Dit in een zowat in tegenspraak met eerdere berichten dat de scène op “dwingend verzoek” van haar verloofde Tom Cruise eruit werd geknipt.

In Thank You For Smoking speelt Holmes een onderzoeksjournaliste die in bed eindigt met een tabaklobbyist. Volgens de regisseur, Jason Reitman, is er niets mis met de scène: “Het is wat lachwekkend heen en weer-gewip.” Nochtans was de scène niet te zien bij de officiële wereldpremière op het bekende filmfestival Sundance Festival. Een jaar eerder, bij een vertoning op het filmfestival van Toronto was de scène weer wel te zien.

De woordvoerster van Fox maakt zich sterk dat de film ‘nooit’ veranderd werd. Dat is buiten de verklaringen van de regisseur gerekend. Waar hij op een persconferentie het ontbreken van de scène nog lachend afdeed als ‘verloren’ geraakt, klonk het op een andere vertoning wat agressief: “Als je Katie Holmes naakt wil zien, kijk dan naar The Gift (2000).” In die film, met onder andere Cate Blanchett en een angstaanjagende Keanu Reeves, is Holmes namelijk topless te zien.

Katie Holmes laat me eigenlijk koud en ik kan me nu niet meteen mensen voor de geest halen die plots interesse zouden krijgen in een filmproject omwille van een paar borsten van haar. Maar Hollywood kan af en toe wel een preuts uit de hoek komen. Hoe dan ook denk ik dat de film niet slecht moet zijn. De eerste beelden laten immers vermoeden dat alles heel slim in elkaar steekt. Dus vergeet Katie, en ga deze film zien als je daartoe de kans krijgt, want België heeft nog steeds geen releasedatum gekregen in tegenstelling tot zijn buurlanden.

***Related Posts***
16/12/2006: De Beste en Slechtste Films van 2006
19/05/2006: Thank You For Smoking pics, trailer, korte inhoud

2 Comments

  1. lord cms

    zou de schoonste borsten hebben, hoe kunnen die mensen die dat zeggen dat nu weten als die borsten nog nooit in volle glorie op het grote sherm vertoond zijn?

    Reply
  2. Agnus

    ik vind dat ook betreurenswaardig! Er zou een quota moeten bestaan van het aantal borsten die ontbloot moeten worden in een film. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.